MATEJ NESTAO ZA NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE, A SADA JE ONA PREMINULA: Velika tragedija na Uskrs u porodici…

Vijesti

Maja Sopta, devojka koja je postala poznata javvnosti kada je nestao Matej Periš iz Splita za kojim policija i dan danas neumorno traga od 30.12.2021.

Nakon nestanka Mateja i njene ispovesti gde su mnogi komentarisali kako je lagala i kako je povezana sa Matejevim nestankom, doživela je veliku tragediju. Naime, u grupi podrške za Mateja Periša osvanuo je post gde je jedna članica grupe objavila sledeće:

“Ljudi moji, ovo je grupa koja se ne zove “Molitve za Mateja “!!! Vama za obavijest Maji Sopti je umrla baka pa obzirom da je mnogima Maja po jeziku i mozgu mogli bi joj izrazit sucut, da ne bude da samo ribate pod s njom“vnapisala je članica grupe.

Nakon što je Maja kazala kako je Mateju odbila poziv kobne noći, a uz to i dodala kako nije mogla da parika automobil zbog leda i kiše i zbog toga odbila pozoiv prijatelja, mnogi su počeli da je osuđuju, jer te noći u Beogradu nije bilo ni kiše, a ni leda.

Pred novogodišnje praznike izgubila je kako kaže najboljeg prijatelja, a na veliki dan Vaskrs je izgubila baku.

Podsetimo, za Matejem se traga od 30.12.2021. policija svakodnevno proverava svaku dojavu i pretražuje svaki deo grada i okolnih mesta, a porodica se nada najboljem.

Podijeli članak: