“MATEJ JE ŽIV I SA MAJOM JE! ONA IMA MAPE NJEGOVOG KRETANJA” Šok tvrdnja koja pravi VELEOBRT u potrazi za Splićaninom

Vijesti

On je za “Novo vikend jutro” na TV Pink kazao i kako treba ispitati u kakvim je ondosima Matej bio sa roditeljima, kao i da li je želeo možda da ode od njih, zbog čega neće da im se javi

” Nada da je Matej još uvek živ i dalje postoji, iako su te šanse sve manje i manje kako vreme prolazi. Treba ispitati u kakvim je odnosima bio sa roditeljima, da li je želeo da ode od njih, a da im se ne javi. Ovo sve ukazuje i na mogućnost da se zavara trag, s tim što treba ispitati i sve okolnosti koje su prethodile njegovom nestanku “ kazao je Antonović.

U telefonu Matejeve prijateljice Maje, koju je poslednju pozvao pre nestanka, pronađene su fotografije mape kretanja nestalog Mateja, što ovom slučaju daje dodatnu misteriju.

Antonović govori da upravo to budu nadu da je Matej živ, kao i da je sa Majom i devojkama koje je u međuvremenu upoznao, Periš možda napravio tajni plan bekstva.

“Upravo to budi nadu da je on još uvek među živima i da je sa njom ili ovim devojkama koje je upoznao, napravio plan bekstva. Treba podsetiti i da je jedan pevač 1993. godine nestao i da njegovo telo do danas nije pronađeno i da postoji mogućnost da je on hteo da počne neki drugi paralelni život. Voleo bih da kažemo jednog dana da je Matej živ i da je sve ovo bio njegov mladalački hir”  priča Antonović.

 

prenosi:Srbijadanas

Podijeli članak: