“MATEJ JE ŽIV I DRŽE GA ZATOČENOG?!” Marković ŠOKIRAO izjavom u jutarnjem programu – AUTOM OTIŠAO U…

Vijesti

Splićanin Matej Periš, podsetimo, je nestao u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra i od tada mu se gubi svaki trag.

Blažo Marković, predsednik Sindikata policije i policijskih starešina, smatra da se Matej Periš ne nalazi u vodi i da je živ, a navodi da postoji velika mogućnost da je negde zatočen. Splićanin Matej Periš, podsetimo, je nestao u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra i od tada mu se gubi svaki trag. Spekulacije su bile, na osnovu snimaka sa nadzornih kamera, da je završio u Savi, ali za to postoji sve manja mogućnost.

“Slučaj treba da bude završen. Ne možemo više od dva meseca da držimo policiju i da tražimo. Moje mišljenje, ali i mišljenje onih koji rade taj posao više od mene, jeste da se on više ne nalazi u vodi. Otišao je autom u nekom pravcu, a da li ga neko drži zatočenog ili je nešto drugo, to ne znam, ali su se pojavljivale svakakve spekulacije o tome da je bio u Nemačkoj ili već gde. Meni bi bilo draže da je ova varijanta. Sve su varijante teške za roditelje” kazao je Marković za Jutarnji program na Kurir televiziji.Marković tvrdi da je za sada prekinuta istraga za nestalim Splićaninom.

“Mislim da je za sada prekinuta istraga. Ne možemo da uznemiravamo policiju samo da tražimo Periša” kazao je Marković.

Nenad Periš, otac nestalog Mateja, u izjavi za Kurir kazao je da neće angažovati privatne detektive kako bi eventualno pokrenuo privatnu istragu u cilju Matejevog pronalaska jer veruje da srpska policija dobro radi svoj posao.

Podijeli članak: