MASAKR NA KIPRU: Srpski bokser ubio Cecinog …NAJNOVIJA VEST

Vijesti

Dejan Loj (42), poznatu bokser iz Srbije, je uhapšen zbog saučesništva u masakru koji se dogodio na Kipru 23. juna ove godine.

U tom masakru je ubijen poznati biznismen Fanos Kaliopsidiotis (51), koji je živeo u komšiluku poznate pevačice Svetlane Cece Ražnatović, tako piše “Kurir”. Dejan Loj je te večeri obezbeđivao biznismena, a zapravo je bio krtica i radio za albanskog preduzetnika Janija Voglija, naručioca ubistva.

Poznati biznismen Kaliopsidiotis je došao te večeri u restoran “Stoun Garden” sa svojim prijateljem, policajcem Elijasom Hadijeftimijuom (46), njegovom suprugom Skevi (39) i njihovo dvoje dece, kad su dva napadača upala sa pištoljima i kalašnjikovima i zapucala.

Dejan je tom prilikom obezbeđivao biznismena, a nekoliko trenutaka pre ubistva ovaj “insajder” je iskoristio trenutak da ustane pod izgovorom da mora u toalet. Odmah nakon toga krenula je pucnjava u kojoj su ubijeni Kaliopsidiotis, policajac, njegova supruga, kao i osumnjičeni albanski napadač Jani Vogli. Na svu sreču deca ovog policajca su preživela jer su se sakrila ispod stola…Ubijeni biznismen sa Kipra bio je komšija poznate pevačice Svetlane Cece Ražnatović, a veoma interesantno je da je bio njen veliki fan.

“Fanos je obožavao da sluša Cecu, obožavao je njene pesme. Čak je umeo često i da pevuši refren njenih pesama. Uz njenu muziku je naučio i nekoliko srpskih reči…

Uvek je govorio kako voli njen glas i da je prelepa žena” rekao je komšija koji živi blizu kuće pokojnog Fanosa.

Kako se saznaje albanski biznismen Jani Vogli  naručilac je  ovog svirepog  ubistva, a s obzirom na to da se našao na mestu nesreće, igrom slučaja je izgubio život. Pretpostavlja se da ga je upucao Albanac Aleks Bureli.

SRBIJADANAS/CARSIJA

Podijeli članak: