Marko DNK diskvalifikovan iz Zadruge: Napravio neviđeni haos !!!

Rijaliti

Sinoć je u “Zadruzi`” bila velika žurka, a tenzije prisutne u prethodnih nekoliko dana su prerasle  u brutalan sukob između Marka DNK i novinara Milana Miloševića!!! Naime, situacija je kulminirala kada je vidno pijan, Marko DNK čuo razgovor Saške Karan i Milana Miloševića, u kome su navodno govorili kako on juri Macu Diskreciju i ružno se ponaša prema svojoj ženoj  Divni.

Usred noći Marko DNK uletio je u spavaću sobu i prvo je razvalio vrata, a onda je verbalno napao Sašku Karan.

“Znam ja šta se ovde radi…. Čuo sam sve šta si pričala za Macu“, galamio je Marko.

“Alo bre! Budaletino jedna! Psihopato jedan. Je*ala te pros*itutka“, vrištala je Saška Karan uspaničeno i sklanjala se od Marka…Ona je zatim tražila od obezbjeđenja da ga odvede, ali Marko se nije dao… U jednom momentu, sasvim iznenada Marko se zaletio i pesnicom udario Milana….

Zadrugari su bili u paničnom strahu, a obezbjeđenje je jedva savladalo Marka i izbacilo ga iz sobe….

Ukućani su komentarisali da je malo falilo da ubije čovjeka, a Milan je zatim zahtijevao da izbace Marka DNK iz “Zadruge“. U pismu Velikog šefa koje je stiglo oko 11.25 časova se navodi:

“Zadrugari, pre svega da vam kažemo da je Marko DNK diskvalifikovan zbog nasilničkog ponašanja.”  Nakon toga su šokirani ukućani komentarisali šta se sve dešavalo noćas kada je Marko izgubio živce….

(Kurir)

 

Podijeli članak: