Marija Šerifović sprema spektakel u Areni: A evo kako će izgledati i njena haljina! DA HALJINA…

Estrada

Slavna Pop pevačica Marija Šerifović priprema se za beogradski koncert, ali uprkos svemu, ona ne uspeva da se odmori i spava. Slavna Pop pevačica ima ozbiljne probleme sa nesanicom i ostaje budna do ranih jutarnjih sati.

Nesanica me ubila, ali sam još živa! Pokušavam da se borim protiv njenih prirodnih lekova, pa se nadam da ću je osvojiti. Za mene, moj menadžer i glasnogovornik stalno pišu neki ljudi koji mi nude zdravlje i neke čudne droge za nesanicu. Ne znam kako da se branim od njih, čuo sam ih pedeset dana dnevno “, kaže Marija, koja otkriva kako će njen kostim izgleda kao koncert zakazan za 24. maj u Areni.

Stavila sam haljinu sa čipkom i krinolinom u roze, sa puno tila. To će biti druga kombinacija haljina koju ću nositi te večeri, a prvi će ostati tajna “, rekla je pevačica koja nije bila previše ozbiljna.

 

Marija je otkrila da će njeni roditelji biti na koncertu.

– Drago mi je da me saslušaju mama Verica i tata Rajko. Siguran sam da će uživati ​​i neću ih izneveriti. Međutim, mogu da priznam da vreme za koncert prelazi previše brzo, ali uprkos tome nemam puno buke. Postoji samo jedan pozitivan, koji je prisutan samo dok ne stignem na scenu. Kada sam siguran da je sve u redu, uspeti ću to staviti na mesto – rekla je Marija za “Alo!”.

Kako stvari stoje, nijedna od mojih kolega neće pevati na mom koncertu. Ipak, možda se nešto menja u ovom slučaju, ali ćemo videti. Ne mogu reći da je “Arena” izazov za mene, ali znam da je to naša najveća dvorana i to je bio jedini logičan izbor – zaključila je pevačica.

Alo/Carsija

Podijeli članak: