MARIJA ŠERIFOVIĆ: On je mrtav !!!

Estrada

Bivši muž Verice Šerifović sada definitivno vodi  veoma ozbiljan rat protiv nje i njihove ćerke Marije!!!
Rajko Šerifović koji trenutno živi u Kragujevcu je izneo niz optužbi na njihov račun i tvrdi da su ga izbacile na ulicu iz zajedničke kuće, te da ga je Verica čak i oterala u zatvor uz pomoć lažnog svedoka!!!

Verica se više nikome ne javlja na telefon jer ne želi da komentariše izjave bivšeg muža! Međutim, Marija je opasno pobesnela što ih Rajko javno proziva i kleveta…

Naime, on je kazao kako njemu ne smeta što njegova ćerka voli devojke jer je to njen izbor, već zato što ga nikada nije pitala da li mu treba finansijska pomoć… To je bila kap koja je prelila čašu pa je Marija rekla Verici kako više neće da čuje za oca.

“Nju retko šta može toliko da iznervira, ali ovo sa Rajkom je prevršilo svaku meru. Ona je ranije pričala kako roditelje niko ne može da bira i sve mu je tolerisala, ali sada je rešila da ga precrta iz svog života, kao da ne postoji… Možda je rekla u afektu da je Rajko mrtav za nju i da više nikada ne želi da čuje za njega, ali znajući je, pre će biti da je bila ozbiljna”, govori naš izvor blizak pevačici za Star.

Foto: Printskrin

Podijeli članak: