MARIJA POBIJESNILA KO NIKAD: Zgaziću te kao bubašvabu! Da nije bilo Karleuše i mene ne bi stigao ni do 3. kruga!

Estrada

Članica žirija “Zvezde Granda” Marija Šerifović je poslednjoj u emisiji, kada je komentarisala jednog od takmičara, rekla da je Savo Perović “pikavac” zbog visine.Međutim nakon toga je nastao pravi haos. Ovaj Marijin komentar izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama.

“Izađi mi na crtu da ga mjerimo. PS. Duboko razmišljam da mi novi nadimak bude “Pikavac”” ,tako je reagovao Savo na društvenim mrežama.

Ovaj poziv Perovića, Marija je procijenila kao uvredu i zato je oštro odgovorila, takođe na društvenim mrežama.

“Dragi, mali Savo… Razmišljala sam da koristim identični vokabular kao i ti, ali evo biću “fina”. Da ti nije bilo Jelene Karleuše i mene u prethodnoj sezoni “Zvezda Granda”, ne bi stigao ni do trećeg kruga. To sto si nizak, tačnije pikavac (što vrlo često znam da kažem i za sebe) nikada i nikako ti ne daje za pravo da me zoveš na crtu da mjerimo bilo šta, a ukoliko bi i došlo do toga vjeruj mi da je sve kod mene i duže i veće i šire. Tako da, nema potrebe lečiti frustracije na ovakav način iz nekoliko razloga… Prvo, nekulturno je, drugo zbog te količine nekukture gdje te vidim zgaziću te kao bubašvabu. I to će biti jako brzo! Vjeruj mi. Pozdrav, Marija Šerifović”, jasno mu je poručila pjevačica.

Savo je nakon toga pokušao da “spusti loptu” i da smanji tenzije između pjevačice i njega. Međutim bilo je kasno pa da je  izgleda  vrag odnio šalu i  on je ozbiljno uvrijedio članicu žirija. Kasnije je sa svog profila i uklonio snimak u kojem se čuje da ga je Marija okarakterisala kao “pikavca”.
(Kurir)

Podijeli članak: