Maleni Eduardo treba NAŠU POMOĆ u borbi za život

Vijesti

Šestogodišnji Eduardo Marković iz Kiseljaka već je gotovo godinu i pol dana u bolnici i čeka transplantaciju gušterače.

Međutim, ovog mališana kao da su svi zaboravili. Naime, polovicom ovog mjeseca je  Eduardo imao šansu za transplantaciju i to po treći put, no, na žalost, zbog nedostatka novca nažalost ipak  nije operiran.

Njegov otac Niko je očajan i kroz suze otkriva kako nije uspio skupiti ni trećinu od onog koliko je potrebno da bi se Eduardo operirao.

Skupljeno je oko 30.000 dolara, a treba 107.000. Jedan dan u bolnici košta 110 eura, a mjesečno treba bar 3300 eura. Do sada sam prodao tri automobila i sve što sam mogao. I kuća je i dalje na prodaji, ali niko se za nju ne javlja”, govori  Eduardov otac te podsjeća kako je njegov sin mjesecima u induciranoj komi i da mu je život ugrožen.

Liječnici nam kažu kako on čuje kad mu pričamo, a mi samo želimo da se naš Eduardo probudi, da ozdravi, da se igra kao i svako dijete u njegovim godinama. Stoga vas još jednom molimo: spasite našeg anđela, pomozite mu da uspije u borbi s opakom bolesti, da ponovno živi kao sva sretna djeca kao što je i sam, pun ljubavi i dobrote. Ima samo šest godina, a još uvijek ne zna ni slova. Umjesto da je na satima u školi, on je uspavan”, apel je roditelja ovog dječaka, Nike i Elline Marković koji očajnički nastoje prikupiti novac potreban za sinovo liječenje.

Priča o malom Eduardu odjeknula je brzinom munje kada je premješten na liječenje u Ukrajinu. Ne znajući što će, jer su im trebala velika financijska sredstva za liječenje sina, njegovi su roditelji rasprodali sve što su mogli, samo da njihov jedinac bude dobro. Situacija je i više nego ozbiljna. Eduardo je trenutno u komi, a počeli su mu otkazivati i drugi organi.

Liječnici su bili primorani ugraditi pumpicu kako bi mu sačuvali bubrege, a dobio je i bolest celijakiju, piše glasBrotnja.net

Svi oni koji žele pomoći Eduardu mogu to učiniti uplatama na sljedeće račune:
Humanitarni broj žiroračuna za uplate iz BiH – u markama (KM):
UniCredit Bank d.d.
Poslovnica Kiseljak
J.B. Jelačića bb
Eduardo Marković
HUMANITARNI BROJ žiroračuna: 3389 1025 46 56 2927
Poziv na broj: 40478195001
Humanitarni broj za uplate u eurima:
UniCredit Bank
Poslovnica Kiseljak
J.B. Jelačića bb
Eduardo Marković
SWIFT: UNCRBA22
RAČUN: 40478195201
IBAN: BA39 3383 4040 5326 2757

FB: Pomozimo Eduardu

BUDIMO HUMANI I POMOZIMO!!
– See more at: http://24sata.info/index.php?news=238370#sthash.WFisL3ip.dpuf

Podijeli članak: