Majka Zorica kroz suze rekla da se čula sa Jelenom minut pre ubistva!!!

Vijesti

Zorica Krsmanović, majka brutalno ubijene pjevačice Jelene Marjanović, rekla je da se sa svojom kćerkom čula minut prije zločina, i da ne može da prežali to što je nije pitala sa kim je.

“Moja Jeca me je 1. aprila izvela iz bolnice, sjedile smo i pile kafu. Sljedeći dan je trebalo ponovo da se vidimo i ispričamo, ali je nestala. Više nikada neću vidjeti moje dijete,”  kazala je ona.
Majka Zorica mnogo je  potresena i veoma teško se nosi sa tragedijom koja ju je zadesila, tako piše srpski Telegraf.

Tog dana kada je Jelena nestala čula sam se s njom oko 16 sati. Rekla je: “Mama, samo da istrčim još jedan krug i dolazim.”  Međutim, nije rekla gdje je trčala, da li je bila na nasipu. Proklinjem i danas sebe što je nisam pitala gdje je i s kim je. Možda bih sada bila mirnija, možda bi onaj ko je ovo zlodjelo uradio bio u zatvoru. Znam da je Jeca bila zadihana, ali mi nije palo na pamet da je pitam gdje se nalazi”.

“Brinula je o djetetu, vježbala kako bi liniju dovela u red, kuhala, čistila, radila u studiju, snimala demo snimke, a pored svega toga pokušavala je i da izgradi karijeru. Tek sad vidim koliko mi je značila u životu, kao da mi je neko pola glave otkinuo.

Cijeli svijet sad da mi daju, šta mi to vrijedi kad nema više moje Jece” govori pjevačica i ističe da ne želi da povjeruje u priču da je ubistvo naručeno. Nije Jeca bila diler droge, kriminalac ili biznismen, nije imala mnogo para, pa da neko dva mjeseca planira njeno ubistvo. To je van svake pameti.

“Inače, Zorica Krsmanović se sve više distancira od porodice Marjanović. Sve manje ide i priča s njima, a da nije unuke ne bi im u kuću ušla. Čak ni na groblje ne ide s njima, već je rekla da želi sama” , kazala je njena komšinica.

“(Piknik.ba)”

Podijeli članak: