Vijesti
0

Majka troje dece umrla od korona virusa: Hitna pomoć rekla mužu da “nije prioritet” !

“Imali su punu opremu, nosili su zaštitna odela sa maskama, naočarima i rukavicama, Pokrili su i njena stopala. U tom trenutku sam pomislio: Šta se dešava? Nešto se ovde ne slaže”. Od tada me nisu zvali. Ostavili su me i rekli mi da moram da ostanem u izolaciji” Kejla Vilijams, 36-godišnja majka troje dece je […]

Podijeli članak:
Majka troje dece umrla od korona virusa: Hitna pomoć rekla mužu da “nije prioritet” !

“Imali su punu opremu, nosili su zaštitna odela sa maskama, naočarima i rukavicama, Pokrili su i njena stopala. U tom trenutku sam pomislio: Šta se dešava? Nešto se ovde ne slaže”. Od tada me nisu zvali. Ostavili su me i rekli mi da moram da ostanem u izolaciji”

Kejla Vilijams, 36-godišnja majka troje dece je umrla u londonskom naselju Pekam najverovatnije od korona virusa, samo dan pošto je njen muž zvao Hitnu pomoć i rekao im da je bolesna…

Njen suprug Fabijan Vilijams (49) je kazao da je njegova supruga imala vveoma visoku telesnu temperaturu, kašalja i snažne bolove u grudima i stomaku. Britanski “Gardijen”je  imao uvid u medicinske dokumente, koji impliciraju da je Kejla najverovatnije zaražena korona virusom, prenosi “San”.

“Zvao sam Hitnu pomoć jer moja žena nije mogla da dođe do daha, povraćala je i imala bolove u stomaku. Rekao sam im da joj je sve gore, a iz Hitne su mi poručili da je položim na pod i da bude na ravnoj površini. Medicinski radnik koji je došao da testira Kejl mi je rekao da je bolnica neće primiti jer nije prioritet ” govori Vilijams.

Nažalost, Kejlino se stanje  drastično pogoršalo, a suprug ju je pronašao mrtvu u sobi. Pre toga, pomogao joj je da se obuče i dao joj je da jede supu, pre nego što ju je zatekao licem okrenutim prema podu.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  ZORAN MARJANOVIĆ U ŠOKU! Rada Matić će od sada da...

“Bila je već mrtva, Stavio sam je na pod jer su mi to rekli ranije. Opet sam zvao Hitnu i rekli su mi da stavim ruke na njene grudi u da joj masiram grudni koš ” kazao je suprug.

Radnici Hitne pomoći ubrzo su stigli na lice mesta i pokušali da je ožive, ali im to nije pošlo za rukom. Policajac koji je takođe bio prisutan, nije želeo da uđe u stan i čekao je ispred vrata… Mrtvozornik je zavio Kejlu i stavio je u plastičnu kesu u skladu sa protokolom kada je reč o žrtvama infektivnih bolesti.

“Imali su punu opremu, nosili su zaštitna odela sa maskama, naočarima i rukavicama, Pokrili su i njena stopala. U tom trenutku sam pomislio: Šta se dešava? Nešto se ovde ne slaže”. Od tada me nisu zvali. Ostavili su me i rekli mi da moram da ostanem u izolaciji i ništa više, a dijabetičar sam i uzimam insulin. Sve što znam jeste da moram da ostanem u karantinu. Niko nije ni pominjao da ju je neko testirao na korona virus ”  govori ovaj neutešni suprug.

(M. Lj.)

Podijeli članak:

Napisano od mersud

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!