MAJKA SVIREPO USMRĆENE DEVOJČICE RASPLAKALA SRBIJU: Zlotvora bih i sama…

Vijesti

Vladica Rajković (28) iz sela zaječarskog Vratarnica je silovao, a nakon toga  kamenjem i jakim udarcima ubio malenu trogodišnju Anđelinu Stefanović. One je unakazio devojčicino  telo do mere da je nesrećno dete jedva bilo prepoznato.

Ovaj zaista stravičan i do sada nezapamćeni zločin u ovom kraju započeo je na – proslavi rođendana!!

 
“Rođendan je slavila jednogodišnja bratanica ovog monstruma, bilo je puno dece, a ubica je izabrao trogodišnju Anđelinu! On se igrao sa decom, pravio im balone, šalio se sa njima… “ govori  kroz plač jedna meštanka.

Ožaloščena Danijela Stefanović, majka tragično ubijene malene devojčice, neutešna i u šoku, brišući suze, govori  kako je došlo do jezivog zločina.

“Sad da ga vidim, ili bih uzela sekiru ili bih našla neki pištolj i ubila ga momentalno na licu mesta”   govori ova vidno potresena majka.
Ona u izjavi za “Blic”  dodaje da je preksinoć bila kod kuće sa Anđelinom.

“Došao je moj brat Dalibor i pitao me da povede moju ćerku na prvi rođendan kod svog prijatelja Perice Rajkovića, Vladičinog rođenog brata. Obukla sam ćerku, napravila joj frizuru i poslala je na rođendan u kuću koja je tik do naše. Nisam ni slutila da je šaljem u smrt “  govori  Danijela.

I dok je policija tragala za malenom devojčicom, u kući Rajkovića na Vladicu su nasrnuli meštani koji su prisustvovali ovom  rođendanu. Kada ga je ujak Anđeline napao da on zna gde je dete, oko njega se okupila gomila ljudi.
“Pretio je linč. Tada se umešala policija i Vladicu Rajkovića otrgla iz pobesnele mase. Smestili su ga u policijski auto i odvezli”  govore  meštani.
Majka još dodaje da je oko 21 sat otišla po svoju ćerku, jer je obično u to doba išla na spavanje.

“Šokirala sam se kada sam videla da moja ćerka nije na rođendanu. Otrčala sam kod svog brata Dalibora i kazala mu da mi nema deteta.

Onda se celo selo organizovalo i počelo da traga za Anđelinom… Ja sam odmah pozvala policiju, čije su patrole ubrzo stigle u Vratarnicu”  opisuje celu situaciju ova neutešna majka.

Policija je  odmah nakon toga  blokirala sve puteve, a meštani su obišli sve napuštene kuće, jaruge, reku Timok.
Na kraju se ispostavilo da je Vladica devojčicu odveo kolskim putem ka selu Zagrađe, a zatim odvukao u šumu.
Dalibor Stefanović, Anđelinin ujak, odmah je primetio da je Vladica u drugoj odeći.

“U jednom trenutku video sam Vladicu kako se vraća na rođendan, seda i sipa pivo u čašu… Primetio sam da ima drugu garderobu.

Prišao sam i pitao gde mi je sestričina, na šta je odgovorio: “Ne znam, ostavio sam je kod autobuskog stajališta”. Odmah sam znao da je naudio Anđelini “  govori Dalibor.

Blic

Podijeli članak: