MAJKA MONSTRUM: Ubila ćerku (11), leš sakrila u gepek, dva dana kasnije se slupala!!!

Vijesti

Erika Njusam (37) dva cela dana se vozila autom sa mrtvim telom svoje 11-ogodišnje ćerke Kaje Li Plumer, a onda je slupala automobil skrenuvši u obližnju šumu, gde je nakon svega i pronađena.

Međutim, ovu ženu su videli svedoci kako nakon sletanja automobila po šumi vuče telo mrtve devojčice, a kada su istražitelji došli na lice mesta u zapadnoj Virdžiniji, ustanovili su da povrede deteta ne odgovaraju povredama zadobijenim prilikom automobilske nezgode…

Majka je policiji kazala kako je svoju ćerku vozila kod svog muža i detetovog oca od koga se razvela, ali je ubrzo uhapšena zbog nelogičnosti u priči, nemanja alibija i skrivanja mrtvog tela,tako piše Miror, a prenosi Telegraf.

Prema dosadašnjim informacijama policije, majka je dete uvila u ćebe i tokom vožnje ga držala u prtljažniku. Tom prilikom je ustanovljeno da je devojčica bila mrtva više od 24 sata….

Za sada još uvek nezvanični podaci ukazuju na to da je policija navodno našla dokaze da je dete ubijeno u majčinoj kući, ali još uvek se pouzdano ništa ne zna.

Alo!

Podijeli članak: