Majka Jelene Marjanović u teškom stanju,prebačena na VMA! NE MOŽE da GOVORI!

Vijesti

Majka pokojne pevačice Granda Jelene Marjanović je zbog veoma teškog zdravstvenog stanja prebačena na Vojnomedicinsku akademiju, a u posetu su pored njenog zeta Zorana došli kumovi koji su venčali njega i Jelenu.

Zoran Marjanović je juče oko 15 sati posetio Zoricu Krsmanović, teško bolesnu majku svoje tragično  ubijene supruge Jelene.Zoran je na Banjicu stigao sa kesama punim voća i hrane za taštu koja se bori sa opakom bolešću,tako  pišu beogradski mediji.Naime majka pokojne pevačice Jelene Marjanović je zbog teškog zdravstvenog stanja prebačena na Vojnomedicinsku akademiju, gde o njoj brinu naši najbolji lekari. Sa Zoranom su došli kumovi koji su venčali njega i Jelenu, a i krstili ćerku Janu.

“Ovo su preteški trenuci, zabrinut sam za Zoricu, ona mi je kao majka, mnogo je volim i poštujem. Nemam snage da je gledam u bolničkoj postelji. Kako Jani da kažem da joj baki nije dobro, kako posle svega što je preživela”  kazao  je Zoran tim medijima.

Inače, Zorica Krsmanović sobu na VMA deli sa još dve pacijentkinje.

“Susret je zaista bio dirljiv, srce da ti prepukne. Zorica se rasplakala kad je videla Zorana. Potresao se kad je video u kakvom je stanju Zorica “ tako  je kazao  izvor blizak Marjanovićima i na to još dodao:

“Zoran posećuje taštu, brine se za nju. Ona je baka njegove ćerkice i otkako je Jelena ubijena posvetila se maloj Jani, čuvala je svakodnevno i igrala se sa njom. Mala Jana je Zorici sve na svetu u samo joj je ona ostala.” 

Međutim, iako je Zorica u veoma teškom stanju, Zoran ne odlazi svakodnevno.

“Svi su se pitali zašto ne ide, ali istina je da je on zabrinut za Janinu bezbednost. Zbog svega što se izdešavalo i priča da je ubica neko blizak porodici Marjanović ćerkicu ne želi da ostavlja samu. Nema poverenja ni u koga, a ne želi da se odvaja od mezimice. Dok je sada bio sa taštom, Jana je spavala u automobilu na parkingu, a čuvao ju je deda Vladimir” kazao  je izvor.

Po svemu sudeći Zoran se u potpunosti posvetio maloj Jani i ispunjava joj svaku želju.

“Ona je devojčica, treba joj mnogo stvari, a Zoran se trudi da joj ispuni svaki prohtev. Jana je veoma dobro dete, mila je i umiljata. Pati za mamom i često pita gde je i kada će doći. Ljubi njene slike i priča kako bi volela da kad poraste ima tako lepu kosu kao mama. Svima se srce steže kada čuju reči malene”  kazao  je izvor ovog lista.

(Telegraf.rs)

Podijeli članak: