Majka i baka srele ubicu nakon što je silovao Anđelinu (3), a evo šta im je on hladnokrvno rekao!

Vijesti

“Na rođendanu su bili od pet sati, a kada je ujak otišao da kupi cigarete, V.R. koji se do tada igrao sa devojčicom je iskoristio priliku i odveo je,” govore  majka Danijela Stefanović i baka Dušanka
Foto: Marko Todorović
Malena Anđelina je otišla sva srećna na dečji rođendan kod komšija sa svojim ujakom Daliborom i ujinom Majom.

Medjutim  sa njega se nažalost, nije vratila. Nažalost završila je tragično, silovana, pa ubijena od strane dvadesetosmogodišnjeg V.R.

 

“Na rođendanu su bili od pet sati, a kada je ujak otišao da kupi cigarete, V.R. koji se do tada igrao sa devojčicom je iskoristio priliku i odveo je” , govore  majka Danijela Stefanović  i baka Dušanka za Telegraf.Ubrzo su na proslavi primetili da je nema i počeli da je traže.

“Srele smo Vladicu i pitale ga gde nam je dete, a on nam je rekao: “Što vam ne bih rekao gde je, volim je i poštujem” govori zaista  očajna majka.

One još dodaju da V.R. ubijenu devojčicu poznaje od rođenja i da se često igrao sa njom na ogradi i da je čak u nekoliko navrata tražio od njene bake da je provoza na traktoru.

Gosti sa tog rođendana su ispričali da kada su ga pitali gde je bio i zašto je mokar, da je odgovorio da je išao da se okupa.Počeli su da je traže u reci jer su najpre pomislili da je udavio ili bacio u nju.

“Oko četiri, pola pet jutros smo saznali da je mrtva i da joj je smrskana glava. Što se nije uhvatio za mene, nego za nju, oči bih mu iskopala”  govori  baka.

 

(Telegraf.rs)

Podijeli članak: