Vijesti
0

MAJKA DEČAKA KOJI SE OBESIO: Moj sin se nije ubio zbog nasilja u porodici nego…

Njegov 0tac ga je neizmerno voleo. Filip Dobranović dječak koji je imao samo 15 godina obesio se u porodičnoj kući u naselju Gobe u Somboru.Roditelji su izjavili da nije trpeo nasilje u porodici i nije zbog toga digao ruku na sebe, tako govori  dečakova majka, koja nije želela da joj se objavljuje ime. “Filip je […]

Podijeli članak:
MAJKA DEČAKA KOJI SE OBESIO: Moj sin se nije ubio zbog nasilja u porodici nego…

Njegov 0tac ga je neizmerno voleo.

Filip Dobranović dječak koji je imao samo 15 godina obesio se u porodičnoj kući u naselju Gobe u Somboru.Roditelji su izjavili da nije trpeo nasilje u porodici i nije zbog toga digao ruku na sebe, tako govori  dečakova majka, koja nije želela da joj se objavljuje ime.

Filip je bio najbolje dete na svetu. Nikada ga niko, ni ja, niti njegov otac, nije prstom takao i nije trpeo nikakvo nasilje u porodici. Šta se u toj njegovoj lepoj glavici desilo da odluči da sebi oduzme život ostaće pitanje koje ću sebi postavljati do kraja života.

Sa Filipom je moglo o svemu da se priča, a uvek je imao razumevanje i kod svoga oca koji ga je neizmerno voleo ” izjavila je unesrećena žena, piše Kurir.
Podsetimo, Filipa je u kupatilu porodične kuće u nedelju uveče pronašla njegova majka. Dečak je davao znake života i hitno je prebačen u bolnicu u Novom Sadu, ali je u ponedeljak popodne nažalost  izgubio borbu za životom.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  JEZIVA ISPOVEST: Žrtva monstruoznog mučenja rekla da NASILNIKA I DALJE VOLI, ali se plaši njegove osvete!!!

 

Dečak će biti sahranjen 31. decembra.

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!