Maci Diskreciji nudili 1.000 eura za akciju na plaži: Njen odgovor je apsolutni hit!

Estrada

Bosanska starleta Senada Nurkić, poznata kao Maca Diskrecija, prije dva dana je stigla u Crnu Goru, a već su počele da joj pristižu ponude za intimne odnose. Kako saznajemo, dok se sunčala na jednoj plaži na Crnogorskom primorju, starleti je prišao jedan muškarac i ponudio joj 1.000 eura u zamjenu za intimne usluge na obali mora.

– Macu kada vidite na plaži, u jednom trenutku se ponaša kao fina djevojka, a u drugom priča samo o intimnim odnosima i svojim fantazijama. Obožava da se sunča u toplesu, a ponekad sama sebe dodiruje u vodi. Nju posmatraju mnogi muškarci na plaži, ali samo jedan joj je prišao sa konkretnom ponudom.

Ona je u Crnoj Gori sa Emom Lapin, Markom Perovićem i još jednim prijateljem, a dok se odmarala na ležaljci, prišao joj je jedan mladić i ponudio joj novac u zamenu za akciju. Maca se prvo smješkala i odmjeravala ga od glave do pete. Kako ga je posmatrala, svi su pomislili da će pristati i da će imati sa njim odnos na plaži, kako je on tražio. Međutim, ona je odbila ponudu – ispričao nam je izvor koji se našao na istoj plaži kao i Nurkićeva.

– Rekla mu je kako joj se ne dopada kako izgleda i da ima mali polni organ. Ne znam kako je ona to zaključila dok ga je gledala, ali svakako mladić nije dobio ono što je htio – rekao  je naš izvor.

Mi smo pozvali  Macu kako bismo saznali da li su naša saznanja istinita.

– Svaki dan mi prilazi neko da me nešto pita. Ja sam nekoliko puta pričala da je bitno da mi se muškarac dopadne i da ima veliki polni organ kako bih mogla da imam nešto sa njim. Kako sam odokativno vidjela, ovaj mladić je imao mali “ponos” i nisam ništa željela sa njim – kazala  nam je Diskrecija i dodala da će uskoro snimiti spot za svoju pjesmu “Diskretno”.
(Alo.rs)

Podijeli članak: