MACA DISKRECIJA NAPALILA TAKMIČARA ZADRUGE: Uskočila je u njegov krevet, svi su primijetili šta mu se DOLE desilo!!!

Rijaliti

Kod Mace Diskrecije izgleda imaju prije svega svi oni koji se zovu Marko… Čim je Maca ušla u rijaliti koji je do sada prava revolucija “Zadruga,ona je počela da spopada Marka DNK, što je njegovoj supruzi, takođe učesnici jako zasmetalo. Nakon Marka DNK, ona je pokušala da uhvati za spolni organ Marka Janjuševića, koju ju je odbio, ali se zato Maca istog dokopala kod Marka Zeca… Kao što smo već nagovijestili, Marko Zec je bio sljedeća njena “žrtva”, što se na kraju i desilo, pa je negdje pred zoru Maca uletjela kod Zeca u krevet, počela da skače i da viče:

“Glupače, glupače! J**e mi se za vas! Ko vas k**a! Možete da ga d*vate! “ – sa puno radosti pričala je Maca, dok su se ostali stanari smijali, a Marko Zec je od sramote htio da propadne u zemlju…U cijelu priču, i ovoga puta, umiješala se Smilja Janković, koju je zanimalo da li Maca sjedi na koljenu, čiju je povredu skoro Marko imao ili na nečemu drugo:

 

” Da mu sjedim na k**cu, rekao bi: Aaa Maco, aaa sv**avam! Bio bi neki znak! Jel tako? “ – pitala je Maca, Zeca, koji je kazao da bi reakcije bilo, nakon čega se Marko Janjušević ubacio sa: Ajde sedi da vidimo da li bi bilo.A izgleda da je Maca ipak uspjela da probudi Zeca, ali to ovaj nije htio da prizna, međutim, sve vrijeme je pokušavao da sakrije ono što je bilo ispod trenerke, što se vidi na snimku… Dok je bila kod Zeca u krevetu, Maca se vratila svojoj staroj navici – Marku Janjuševiću, kom je poručila:

“Neću da ti sjedam na k**ac! Ne volim tvoj k**ac, loš si čovjek i zao čovjek i neću da ti dam rib*cu! ” – vikala je Maca, dok je Janjuš ostao u šoku!!!

(Pink.rs)

Podijeli članak: