LUNA ŽESTOKO NAPADNUTA: Na Đoganijevu udarila ŽENA STARIJA, pred SVIMA!!!

Rijaliti

Veliko poniženje.

Trenutno je u Beloj kući mnogo napeto jer su u toku pitanja porodica zadrugara.

Emisija je odmah na početku krenula veoma  žestoko, svađe za stolom ne prestaju, a roditelji pojedinih zadrugara svojim pitanjima napravili su dodatni haos. Ukućanima se u jednom momentu na ekranu prikazala Ivana Vrbaški, Minina majka, koja je imala pitanja za svoju ćerku, ali i za njenu nekadašnju drugaricu Lunu Đogani.

” Da li si, Mina, svesna da od kada si sa Tomom, sijaš?! Luna, da li misliš da imaš pravo da Mini išta zameriš?” – pitala je Ivana Vrbaški.

“Svesna sam i mnogo mi je drago zbog toga i što imam jednog ovakvog dečka pored mene i da ću još više biti srećnija. I mama nadam se da ti je drago što me vidiš ovakvu”  odgovorila je odmah Mina…

Potom je ustala i vidno neraspoložena Luna i objasnila kako misli da nema šta da zameri Mini Vrbaški, kao i da joj nikada nije zamerila na vezi sa sada već bivšim dečkom Nemanjom Đerićem Đeksonom.

“Ja Minu gotivim, ja i ona imamo neke druge stvari. To nije vezano za Tomu. Verovatno misli da sam joj zamerila što je sa Tomom, a bila je sa Đeksonom, ali to nema veze sa tim… Ja sam se u neke druge stvari razočarala. Ja sa Minom već danima treba da popričam, malo neki dug razgovor da obavim. Danas bih volela da rešimo to” kazala je Luna.

srbijadanas

Podijeli članak: