Luna se žalila na to da su je dodirivali tamo gdje je ponižavajuće za jednu ženu

Rijaliti

Anabela Atijas optužuje statiste koji su učestvovali u zadatku “čudne pojave”, koji su prešli granicu pristojnosti i s* ksualno maltretirali  Djogania, kako “bez njene dozvole dodirnuo gde je ponižavajuće za svaku ženu.”

Završila sam na lekovovima zbog onoga što se dogodilo “Čudni fenomeni”. Ni u jednom trenutku ne osećaju kao žrtve, niti nameravam da uradim pravu njegova ćerka, ja sam samo žena i majka da je ova situacija veoma uznemirena – rekla je ona na početku razgovora za “Alo!” Anabela Atijas i objašnjava:

Bila sam uznemirena zbog načina na koji su išli nekome ko bi se ponašao kao da se ništa ne dešava. U jednom trenutku, Luna je bila veoma uznemirena i požalila se da su ovi ljudi pipali.
Ponašanje statista nema apsolutno nikakve veze sa proizvodnjom TV Pink-a.  Što se tiče zadatka “Čudni fenomeni”, to je veoma interesantno, ali postoje granice koje su očigledno utvrđene u ovom slučaju samim statistikama. U čast onima koji očekuju da ne radim svoj posao kao majka, dok se brani da imaju pravo da rade svoj posao – rekla je Anabela.

U ponoć sam bila pozvana od žene koja se predstavila kao vlasnik agencije za statiste i počela da mi preti, i to sa nepoznatog broja, što jasno pokazuje da je neprofesionalno. Kakav šef, takav radnik. Kao žena, najmanje je mogla da mi se izvini zbog nečega što nije napravila kao zadatak.
Prešli su granicu, koja je snimljena i vidjena. Luna nije jedina koja se požalila da su je dodirnuli gde je bila ponižavajuće za ženu, koja nije pristala, rekla je pevač.

Podijeli članak: