LUNA NE ZNA ZA SEBE: Kija i Sloba zajedno izlaze iz Zadruge!!! Nastao haos, odmah je…

Rijaliti

Juče je bio mnogo buran dan u rijalitiju, dogodilo se mnogo preokreta…

Sloba Radanović i Luna Đogani su imali su kraću raspravu zbog toga što će pjevač gostovati sa svojom još uvijek zakonitom suprugom Kristinom Kockar u emisiji “Amidži šou”….Nakon njihove svađe Radanović je pobijesnio i šutirao sve što je našao pred sobom, a zadrugari su odmah pritrčali da ga smire.

Anđelo Ranković bio je prvi koji je prišao Slobi da ga posavjetuje da prebrodi ovu situaciju u kojoj se našao, a odmah su došli i Radosav Stefanović Žuti, Milan Milošević, a zatim i Miki Đuričić, koji ga je očinski posavjetovao.

” Morate da budete dostojanstveni. Ne smiješ ti da pukneš. Još 70 dana, je*ote ku*ac. Druže, ti si jedina žrtva ovog rijalitija, smiri se. Moraš da misliš na sebe u svemu tome. Smiri se nemoj da se nerviraš slučajno “ hrabrio je Miki Slobu…Kija je kasnije rekla Drvetu mudrosti da nema nikakav problem da provede sa Slobom vrijeme zajedno u emisiji.

“Raduje me poziv. Obožavam Ognjena, bilo bi mi zadovoljstvo da učestvujem. Ja sam naravno za to… Nemam problem da budem tamo sa Slobodanom, ja sam profesionalac. Ne znam šta je problem, sjedićemo tamo i razgovaraćemo” nije krila oduševljenje Kockareva…

(Alo.rs)

Podijeli članak: