LUNA IZAŠLA IZ RIJALITIJA TUŽNA I DEPRESIVNA: Ona je otkrila sve detalje! Potpuni PREOKRET!!!

Rijaliti

U kraju na dnu Košutnjačke šume stanuje Anabela Atijas sa sadašnjim suprugom i svoje  tri kćerke. Doista, nakon što ga je ona prijavila za maltretiranje u policiji, on ne dolazi u taj stan…

Razgovor sa komšijama je poslužio da se stekne objektivna slika o ovom paru za koji se svašta priča po gradskim kuloarima… U restoran, od kojeg je dijeli samo zid, Anabela često ide sa suprugom i kćerkama… Gazdarica ovog  restorana se postavljala zaštitnički prema pjevačici, koja joj je mušterija. Za razliku od gazdarice, konobar u restoranu bio je spremniji za saradnju i ispričao je da su Anabela i Luna uglavnom darežljive.

“Za bakšiš nema pravila, nekad ostave manje, nekad više, kako kad… ali uglavnom su darežljive. Često svraćaju ili na piće ili na večeru “ kazao je konobar.

Neki kažu da se Luna promijenila nakon “Zadruge”, ali neki se i ne slažu

“Anabela mi se stalno javlja, Lunu sam vidjela samo jednom od kada je izašla iz “Zadruge”. Javila mi se tada, ali je jako povučena i depresivna otkad je izašla iz rijalitija, a evo opet je tamo” govori komšinica iz njihove zgrade. Ona na to još  dodaje da je Anabela stalno pod tenzijom.

” Izgleda stalno uznemireno i zabrinuto. Nekako kao da je izgubljena u prostoru i vremenu dok je njen muž uglavnom bijesan”.

Podijeli članak: