Luna grcala u suzama i nasilnog Slobu uporedila sa svojim ocem, pa otkrila kako je Gagi maltretirao Anabelu!

Rijaliti

“Ne volim agresiju, ne volim ni dreku, ni viku, ni to stezanje… Mom tati nisam to oprostila nikad, a kamoli nekom drugom”  rekla je Luna kroz suze…Sinoć na žurci je došlo do žestoke raspravke između Lune Đogani i Slobe Radanovića, gde je Radanović u naletu ljubomore i besa hteo da bije novog učesnika Nikolu Arsića, jer je prišao i pričao sa Lunom. Sloba je zatim u besu svom snagom udario od sto, posle čega je imao neverovatne bolove, pa je tražio da mu odmah stave gips…

Posle ove svađe sa Slobom, Luna se izdvojila i u iskrenom razgovoru sa Sanjom Stanković grcala u suzama i pričala svoju životnu priču i kroz šta je sve prošla u svom detinjstvu kada je gledala kako njen otac maltretira njenu majku…. To je sve podsetilo na ovu situaciju sa Radanovićem, pa se gušila u suzama, dok ju je Sanja pokušala da smiri.

“Tako sam tužna, srce me boli, znači ne mogu da verujem… Znaš koliko je kukao kad je udario ruku, srce me zabolelo koliko ga je bolelo” kazala je Luna.

“Tek će da ga boli. I treba da ga boli, ne sme tako da se ponaša” kazala je Sanja.

“Zašto, kad je sve ovo tako posebno i lepo… U životu nisam videla da se neko toliko voli, toliko strasti, hemije. Toliko nešto posebno, to ne može da se opiše. Zašto se kvari tako nešto”  kukala je Luna.

” Ti najbolje znaš kakav je on “ kazala je Sanja.

“Sutra treba da slušam kako je on agresivan, a nije…. Kunem ti se on je najdivnija osoba koju sam ja upoznala u životu. On je toliko emotivan i toliko dobar, pun ljubavi “ kazala je Luna.

” Mnogi ljudi su i dobri i emotivni, ali kad popiju to je strašno “ kazala je Sanja.

” On je željan pažnje, ljubavi, svega… Tako nekim  sitnicama pokazuje nešto što ne valja. Šta ja da pomislim, kako da vidim sebe u budućnosti. Ja za tog čoveka hoću da se udam, da mu rodim decu. Kako? Sutra treba tako kući da se svađam sa njim, da se on udara da se lomi. Ja sam to gledala bre ceo život… To lomljenje, udaranje. Kao mala sam gledala, stajala i trpela to. Nisam mogla ništa da  uradim da pomognem mojoj majci” govorila je Luna kroz suze.

“To je prošlo, sad nam je odlično, život ide dalje. Tvoja mama se izborila sa svim tim, vidiš gde je… Ona je posle toga izašla još jača. Ti ne smeš da dozvoliš da se tebi desi to isto. Ja ti kažem sutra kad Sloba bude došao lepo ćete da popričate. Ali koliko god budeš volela nekog, nemoj da trpiš to…. Moja majka je trpela nasilje, jer je volela mog očuha. Ja je pitam: “Zašto to radiš” , ona kaže: “Pa ja ga volim””  kazala je Sanja.

“Isto, isto… “ dodala je na to Luna.

“Kako možeš da voliš nekog… Znači modra si svaki drugi dan, e to ja ne razumem… E to ti ne treba da dozvoliš. On je super ovako, ali ovakve scene ne sme nikad sam sebi da dozvoli ni prema jednoj devojci. To nije normalno”  kazala je Sanja.

“Ne volim agresiju, ne volim ni dreku, ni viku, ni to stezanje… Mom tati nisam to oprostila nikad, ocu mom, čoveku koji me je napravio, a kamoli nekom drugom… Nikada te scene mi neće izaći iz glave”  prisećala se Luna svog detinjstva.

(Telegraf.rs)

Podijeli članak: