Rijaliti
0

LUNA ĐOGANI PRELOMILA: Prelazim na žene! Saopštila Marku da je LEZBIJKA, a njegov odgovor je ZAKUCAO!

Svakodnevne svađe u Zadrugi2 i dalje privlaće pažnju mnogih gledaoca. Par koji definitivno najviše zanima javnosti i dalje je Luna i Marko. Naime Luna Đogani ponovo se pomirila sa Markom Miljkovićem i za to kratko vreme su imali dosta uspona i padova. Svađali su se, raskidali, pa onda mirili. “Ako mi sa tobom propadne ova […]

Podijeli članak:
LUNA ĐOGANI PRELOMILA: Prelazim na žene! Saopštila Marku da je  LEZBIJKA, a njegov odgovor je ZAKUCAO!

Svakodnevne svađe u Zadrugi2 i dalje privlaće pažnju mnogih gledaoca. Par koji definitivno najviše zanima javnosti i dalje je Luna i Marko. Naime Luna Đogani ponovo se pomirila sa Markom Miljkovićem i za to kratko vreme su imali dosta uspona i padova. Svađali su se, raskidali, pa onda mirili.

“Ako mi sa tobom propadne ova lakrdija, prelazim na žene sa velikim si*ama i velikim bradavicama, a ti radi šta hoćeš”, kazala mu je Luna! Verovatno da nije mogla očekivati ovakav odgovor, ali Marko je samo kratko komentarisao.
“I ja ću isto”, odgovorio joj je Miljković.

Time je još jednom pokazao da uopšte ne mari za Lunine osjećaje te da mu je svejedno kakav kraj će da ima njihova ljubavna veza.

U Zadrugi se još uvek prepričava i Lunim blam o španskom jeziku.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  STIGLO VANREDNO PISMO: Od DANAS se sve mijenja! Više ništa nije isto!!!

Luna Đogani nasmejala je korisnike društvenih mreža koji su izdvojili klip na kom ona priča koje sve jezike zna.Blogerka je između ostalog ispričala Bori kako od malena govori španski koji je naučila iz serija, ali i sa fakulteta, a pritom se žestoko  izblamirala.

“Hoću da naučim što više jezika. Španski govorim kao materni jezik. Učila sam ga na fakultetu, a znam ga i iz španskih jezika. U Italiji ljudi pričaju španski jezik”, kazala je Luna.

Kurir.rs

 

Podijeli članak:

Napisano od mersud

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!