Lukas: Lazukiću, dečko, U KAKVOJ BAJCI TI ŽIVIŠ?! Ovo je…

Nekategorisano

Luka Lazukić  je kazao da verovatno postoji opravdan razlog zbog kog je Aca Lukas morao da ide u zatvor kada je navodno udario suprugu Sonju Vuksanović, a da su njega pustili jer svoju ženu Natašu Bekvalac nije tukao…

Lukas je brzo odlučio da mu odgovori.

“Protiv gospodina apsolutno nemam ništa, niti sudim da je nešto uradio ili nije. Ne znam zašto se osetio prozvanim, ovo ne treba da shvati lično! Ali ovome što je sada rekao ne mogu da nađem smisao, iako se svojski trudim” kazao je Lukas i u jednom dahu nastavio:

“Gospodin je hteo da kaže da je neko na saslušanju u policiji procenio na osnovu njegovog iskaza da on NIJE tukao svoju ženu? A na mon saslušanju su u policiji procenili da sam ja tukao svoju ženu?!!! Bogami njega je neko slagao, ili je on nešto sanjao! Svi znamo šta je posao policije…

Da prikupi relevantne podatke i da sve to prosledi Tužilaštvu i sudu koji su zaduženi da procene ko je kriv a ko nije”, govori Lukas.

“Ali moram priznati da odavno nisam veću glupost pročitao!!! Po njegovim rečima, u policiji je odbačena prijava protiv njega, jer kako reče, ljudi su ga pustili jer su shvatili da on svoju ženu nije tukao. Možda i nije! Samo bih ga molimo da nam pojasni, kako su ga tačno pustili u policiji, jesu li mu to rekli ‘Aj’ ti kući, nisi ti ni pipnuo svoju ženu’. Baš me zanima iz koje bajke potiče ova priča”, kazao je Lukas.

Svet

Podijeli članak: