LJUBAVNICA SARA TVRDI: Varao je Prijovićku sa mnom mesecima!!! Filip mi je napravio dete i rodiću ga!

Estrada

“Nemam nameru da se odreknem majčinstva zato što je on isplanirao svoj život sa Prijovićkom”

Možda sve spletke i podmetanja sa kojima su se do sada susreli nisu ugrozili vezu Filipa i Aleksandre, ali ovo defitivno  hoće… Redakciji magazina “Svet” se javila Sara Ivanović (24) iz Beograda koja tvrdi da je u proteklih nekoliko meseci imala aferu sa Filipom i da ona sada nosi njegovo dete.

Uz Espreso aplikaciju ni jedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!

“Filip i ja smo se upoznali na jednom splavu posredstvom zajedničkog druga, koji je sa njim izuzetno blizak. Filip me je primetio, udelio mi je nekoliko komplimenata, bio je izuzetno nežan i pažljiv. Dopao mi se jer nije kao ostali momci u gradu, veoma je pristojan. To je bilo u junu. Te večeri razmenili smo brojeve telefona i ostali u kontaktu” govori  Sara za Svet. Ona na to još dodaje i da ima dokaze u vidu SMS poruka i fotografija koje će objaviti ukoliko bude imala potrebu za tim, odnosno ako Filip bude izbegavao svoje obaveze.

Oni su, prema njenoj priči, prvi put imali seks nekoliko dana nakon prvog susreta:

“Jasno mi je naglasio da zbog Aleksandre ne želi da se vezuje i da to treba da shvatim kao što jeste – povremeno viđanje i uživanje bez obaveza… Tako je i bilo. Viđali smo se vikendom, subotom popodne i noću kada je Aleksandra bila van zemlje. Bila sam i svedok jednog njihovog razgovora, ležala sam pored njega u krevetu, a on je pričao sa njom.

Kada je posumnjala na trudnoću, odmah je uradila test i pozvala Filipa. Bio je šokiran, ćutao je 5 minuta i rekao joj je da je najbolje da se vide i popričaju o svemu.” 

” Imam osećaj da želi da se izvuče iz svega i zato sam odlučila da sa ovom pričom izađem u javnost. Razumem da je isplanirao svoj život sa Aleksandrom, ali ja zbog toga ne planiram da se odreknem majčinstva. A tražiću da moje dete ima sva prava i privilegije.”

 

Ove priče su navodno stigle i do Lepe Brene koja je rekla Filipu da uradi DNK test i ukoliko je njegovo dete, prizna ga. Filip joj je kazao da nije prevario Aleksandru i da je ovo neka podmetačina i izmošljotina devojke koju nikada nije ni video… Isto je rekao i Aleksandri upozorivši je da bi ova priča mogla da dođe do medija i da bude spremna.

 

(Espreso.rs)

Podijeli članak: