LJUBAVNICA PRIZNALA DA IMA SINA SA ZORANOM: Otkriven mogući motiv zločina koji već godinu i po dana potresa Srbiju!!!

Vijesti

Zorica Zoka Mitrović, djevojka i višegodišnja ljubavnica trenutno uhapšenog Zorana Marjanovića, priznala je na Fejsbuku da sa njim ima petogodišnjeg vanbračnog sina!!! Ako Zorica govori istinu, onda se njen sin Zdravko rodio tri i po godine prije ubistva Jelene Marjanović, za koje je osumnjičen i uhapšen Zoran Marjanović. Tajna ljubavna veza i vanbračno dijete bi mogli lako da budu i neposredni motiv za zločin koji punih 18 mjeseci ne da mira cijeloj Srbiji…

Odmah se preselila

Ključno je pitanje, da li je Jelena prošle godine u nekom trenutku saznala da njen muž vodi dvostruki život i da ima dijete sa drugom ženom… To saznanje je u svakom slučaju moglo dovesti do žučne svađe, prijetnje razvodom, tuče, pa čak i do brutalnog ubistva! Sve je još intrigantnije kad se uzme u obzir i činjenica da se ljubavnica Zorica Mitrović kod Zorana preselila praktično odmah poslije zločina!!!

Kako god bilo, tek Zorica je šokantno priznanje o vanbračnom sinu sa Zoranom nedavno iznijela svom sagovorniku na Fejsbuku na kome već mjesecima piše pod lažnim imenom “Sanja Jurić”.Kada je Zoricu sagovornik upitao da li je tačno da ima dijete sa Zoranom, ona mu je odgovorila:

“Da!”

“Znači, bila si u vezi sa Zoranom dok je Jelena bila živa”  – upitao ju je sagovornik, a Zoka je uzvratila:

” Da. Je l` drugi ljudi ne varaju?”

Zorica mu je potom priznala da kontroliše brojne grupe na Fejsbuku koje podržavaju Zorana, kao i da ima brojne prijatelje koji upravljaju nalozima na društvenim mrežama, a na kojima se piše o ubistvu Jelene Marjanović.Zoka je nakon toga sagovorniku kazala da zna mnogo o Jeleninom ubistvu, pa se čak pohvalila i da ima direktne veze sa policijom!?!

 “Šta misliš, zašto nisam uhapšena kad sam kolima krenula na policiju?”  – upitala je sagovornika, aludirajući na veče 15. septembra, kad su inspektori uhapsili Marjanovića u kući u Borči…Zorica je tada bila sa Zoranom i u naletu bijesa autom pokušala da pregazi policajce. Oni su je tada obuzdali, a iz MUP nisu saopštili da li su joj uopšte pisali prijavu za napad na službeno lice.

Mitrovićeva je, inače, u jednom svom postu nedavno priznala da se iza imena Sanja Jurić zapravo krije ona . U toj poruci, koju je objavila “Sanja Jurić”, Zoka se pohvalila kako vješto manipuliše članovima grupa za podršku Zoranu Marjanoviću i ubijenoj Jeleni i da ima više lažnih naloga preko kojih kontroliše rasprave…

Dotična “Sanja Jurić” svoju poruku završava riječima: “… postojim ja, Zorica, i moja divna prijateljica koja priča više jezika. Pravda i za Jelenu i za Zorana. Zorica Zoka Mitrović”.

Da je Zoran varao suprugu u svakoj prilici pokazuje i slučaj Rade Matić iz Beča.  I Rada nam je juče potvrdila da je “Sanja Jurić“ samo jedan od stotine lažnih profila koje koristi Zorica Mitrović.

“Ona ima oko sto profila i sa njih vodi grupe Zoranove podrške, prati i špijunira ljude, prijeti novinarima i svima drugima koji su protiv Marjanovića. Meni je do sada na desetine puta prijetila, a kada sam joj blokirala glavni profil, nastavila je da to radi sa lažnih… Tačno je da je njenom sinu otac Zoran Marjanović i da mu je bila švalerka godinama, još dok je on bio sa Jelenom. I ona to ne krije, već se time hvali i ponosi”  govori  Rada.

(Informer)

Podijeli članak: