Ljubav koja je šokirala sve: Suprug i ja smo se zaljubili u istu ženu, sad živimo zajedno

Ljubav

“Poliamorija je valjan oblik odnosa i nema ništa loše ili nemoralno u tome. Imamo slobodnu volju, svoj identitet i svoju ljubav, koja je jednako lijepa kao i ljubav između dvoje partnera,” govori Rosie.

Nagovještaj ljubavnog trokuta se počeo stvarati još 2018. godine kada je Rosie Haley (24) iz Brisbanea u Australiji suprugu priznala da je biseksualka te da bi voljela biti bliska sa drugim ženama. Dva mjeseca kasnije, u svibnju, Rosie i suprug Ty (23) su upoznali Keneshiju Petty (23) na Tinderu i oboje se zaljubili u nju, ali i ona u njih. Na kraju su se toliko zbližili, da su odlučili zajedno živjeti, postali su nerazdvojni.

Petty Rosie je otišla korak dalje i  zaprosila Keneshiju dok joj je suprug bio kao pripadnik obrane raspoređen na Bliskom istoku. On je prosidbu pratio putem Skypea. Kada je došao kući, i on ju je zaprosio.

 

Oni tvrdeda će se svo troje vjenčati sljedeće godine, no nisu pojasnili kako to planiraju izvesti i smatra li se takva zajednica legalnom.

“Poliamorija je etička, autentična ljubav koju svatko od nas potiče i podržava. Biti u trostrukoj ljubavnoj vezi znači više ljubavi, više razumijevanja, više ohrabrivanja ” rekla je ponosna je Keneshia.

 

“Živjeti ovako zajedno nije niti teško ni lagano. Bilo je puno prilagodbi, kompromisa i otkrivanja kako staviti sve moje stvari u ormar namijenjen za dvoje”  dodala je.

Prosidbe je, tvrdi, nisu iznenadile. Na dan kada je on kleknuo, a ona pristala, već su svi troje bili u kupovini stvari potrebnih za ‘veliki dan’.

“Kada se spustio na koljeno i zamolio me da mu budem supruga, srce mi je stalo. Rekla sam mu da ću se udati za njega svaki dan bude li to tražio” – prisjetila se.

Rosie nije bila ljubomorna već sretna što će ih biti više i što će imati još nekoga uza sebe.

“Bila sam nevjerojatno nervozna prije nego sam je ja pitala da se uda za mene. Planirala sam to mjesecima i odlučila čekati njezin rođendan” kazala  je Rosie i dodala da se njezinoj obitelji ovakav aranžman nikako ne sviđa te da neće prihvatiti Keneshiju.

 

“Poliamorija je valjan oblik odnosa i nema ništa loše ili nemoralno u tome. Svi se volimo, jako puno. To nije nekakav seksualni, religijski ili neki drugi kult općenito. Imamo slobodnu volju, svoj identitet i svoju ljubav, koja je jednako lijepa kao i ljubav između dvoje partnera” kazala je na kraju.

 

Podijeli članak: