LJUBAV CVETA: Rada i Haris nerazdvojni, iste noći završili u njenoj sobi

Estrada

Naši poznati folk pjevači Rada i Haris po svemu sudeći nisu prekinuli svoju ljubavnu romansu , štaviše samo su je obnovili i još više učvrstili. Oni su prošle sedmice došli na dodjelu Oskara u Beču za njihovu pjesmu “Biseri i svila” a pored toga Rada je dobila još jednog za folk pjevačicu godine.

Naime, dolazeći u dvoranu njih dvoje su se ozbiljno zabavili u limuzini , i to pred pjevačicom Snežanom Đurišić koja je prisustvovala strastvenim poljupcima ali kao prava dama pravila se da ništa ne primjećuje.

Kada su izlazili iz limuzine , Radi je na usnama bio razmazan karmin , a frizura  pokvarena . Ona se zatim  brzinski usput sređivala do crvenog tepiha gdje je Harisa uzela pod ruku.

Poslije su njih dvoje otišli do toaleta i tamo se zadržali više od dvadeset minuta , šta su radili nismo uspjeli saznati.

Nakon toga dok su sjedili za stolom Rada je u jednom trenutku ispod stola spustila ruku na njegovu butinu i mazila ga.

Kada su primjetili da ih paparaco snima, Haris je došao i zamolio da se ove fotografije izbrišu. Poslije tri sata Rada i Haris su zajedno otišli u hotel , da bi sutradan odvojeno otišli na aeodrom da zavaraju trag.

Podsjećamo da Haris i Rada nisu odjseli u istom hotelu ali ipak on je noć proveo u njenom hotelu , da li u njenoj sobi ili negdje drugo nismo saznali.

e-turneja.com

Podijeli članak: