LIKVIDIRAN PO SICILIJANSKOM RECEPTU! Dok je bio živ Šabanov je o tome…

Vijesti

Stefan Totić (28) je izrešetan zbog prevlasti nad tržištem droge na beogradskom Vračaru, pokazuju rezultati istrage… Totić je kao dečak radio u očevoj pečenjari, u koju je često dolazio legendarni Šaban Šaulić.

Stefan Totić (28) je  ubijen spod Dušanovačkog mosta u Beogradu, u klasičnoj mafijaškoj sačekuši, dok je sedeo na suvozačkom sedištu u autu svog prijatelja Đorđa S. (25), koji je ostao nepovređen! Prvi rezultati iz istrage ukazuju da je motiv ove likvidacije borba za prevlast na tržištu droge na beogradskoj opštini Vračar.

Dosije
Totić je ranije hapšen zbog nanošenja teških telesnih povreda, izazivanja opšte opasnosti i iznude
Izvor iz istrage govori da je Totić kobne noći sa prijateljem Đorđem najverovatnije namamljen da dođe ispod Dušanovačkog mosta. Njih dvojica su oko ponoći stigli na dogovoreno mesto u “opel insigniji”, ali se iz mraka na skuteru pojavio ubica, koji je izrešetao Stefana, a zatim pobegao.

“Đorđe tad nije povređen, ali je odmah posle pucnjave dao gas i u panici krenuo prema Urgentnom centru. Međutim, usput je, kod Veterinarskog fakulteta, imao udes, a do dolaska Hitne pomoći Totić je već bio podlegao ranama ” govori naš izvor.

On na to još  dodaje da Totić ima “debeo” dosije u policiji, a hapšen je zbog nanošenja teških telesnih povreda, izazivanja opšte opasnosti i iznude, zbog čega je kraće vreme bio u zatvoru.

“Prema operativnim podacima, on je u poslednje vreme radio uglavnom s narkoticima, a motiv ubistva se najverovatnije i krije u borbi za prevlast na teritoriji Vračara” kazuje  naš sagovornik.

Šaban: Mali Stefan je bio ozbiljan mesar

Šaban Šaulić se u intervjuima sa radošću sećao malog Stefana Totića, koji ga je devedesetih godina služio u pečenjari svog oca na Crvenom krstu u Beogradu.
” On je tada bio mali, bucmast, jak klinac, a njegov otac je bio moj veliki prijatelj. Sećam se da je Stefan uvek imao neku belu kecelju. Otac ga je naučio da seče meso i on je to stvarno znao da radi kao veliki i ozbiljan mesar “  kazao je tada  je Šaban. On je na to još  dodao:
“Ja sam ga uvek častio i kupovao mu slatkiše. Bio mi je strašno drag jer je bio jedna velika dobrica.”
Na pitanje da li je zaista najviše voleo da jede jagnjeće i praseće nogice u pečenjari Stefanovog oca, Šaban je odgovorio:
“Tačno je. Stefan je baš znao da ih pripremi kako valja!”

Inače, Totić je 1999. godine kao sedmogodišnji dečak bio u centru medijske pažnje, kad je list “Nedeljni telegraf” objavio priču o njemu kao “najmlađem mesaru u Srbiji”… On je tada radio u očevoj pečenjari na Crvenom krstu, a novinaru je kazao da “više voli kafanu nego ‘Moćne rendžere.’

“I više volim da koljem i obrađujem prasiće nego ga gledam crtaće. Takođe, više volim da čitam kuvar nego stripove” kazao je tada mali Totić.

Za Šabana Šaulića, koji je bio redovan gost u pečenjari, Stefan je kazao:

“On mi daje najveći bakšiš, po 100 dinara. Služim ga pečenjem, viskijem, spremam mu sto, čistim mušemu, donosim mu hleb… On najviše voli da jede praseće i jagnjeće nogice”  otkrio je mali Stefan.

Legendarni pevač se kasnije u intervjuima u nekoliko navrata prisećao Stefana, za koga je govorio da mu je bio veoma drag i simpatičan.  Međutim, pečenjara Stefanovog oca se u međuvremenu zatvorila i Šaban nije znao da je nekad simpatični, bucmasti dečak zaplovio u ozbiljne kriminalne vode.

“Poslednje što znam o njemu je da je tokom odrastanja trenirao vaterpolo u Partizanu” kazao je Šaban u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

Podsetimo, legenda narodne muzike Šaban Šaulić nastradao je 17. februara ove godine u saobraćajnoj nesreći na autoputu kod Bilefelda u Nemačkoj. ..

Podijeli članak: