LETI IZ VILE: Haris Džinović ostaje na ulici!!!

Lifestyle

Haris je definitivno bio u šoku kad je čuo da mora da se iseli iz vile u kojoj živi sa porodicom… Vlasnik luksuzne kuće u elitnom dijelu Banovog brda u kojoj pjevač Haris Džinović živi sa suprugom Melinom djecom Đinom i Kanom,,, je odlučio da je proda za dva miliona…

Goran Bošković, brat Danice Drašković, je godinama  iznamljivao ovu luksuznu kuću pjevaču, ali je zbog dugova primoran da je proda.

“Goran vilu prodaje za 2.000.000 eura i odmah ju je stavio na tržište. Prvo je ponudio Harisu da kupi kuću, ali folker mu je rekao da nema toliko novca. Bošković mu je potom kazao da treba da se isele jer on mora da proda kuću. Haris je bio u šoku kada je to čuo, jer su planirali još dugo da se zadrže u kući. Probao je da se dogovori sa biznismenom, ali Goran je ostao neumoljiv”  govori upućeni izvor.

Vila o kojoj je riječ kompletno je opremljena luksuznim namještajem, posjeduje prostorije za vježbanje, više soba, kupatila, gostinsku sobu, a stanovnici tog naselja bezbijedni su 24 sata jer ih čuva obezbjeđenje.

“Ono što je Džinovićima bilo odlično jeste to što je Banovo brdo grad za sebe, a opet brzo mogu da budu u centru. Harisu su blizu bili i teniski tereni u Košutnjaku i gotovo skakodnevno ih je posjećivao, jer je poznato da folker voli da igra tenis… S druge strane, Melina je dugo mogla da se opušta u dvorištu, a da ne brine da će joj bilo ko remetiti mir… Djeca su obožavala ovaj kraj i zaista će im teško pasti selidba “ govori na kraju izvor.

(Alo.rs)

Podijeli članak: