LETELO PERJE Brena i Prijovićka se ŽESTOKO POSVAĐALE na odmoru, a sve je počelo zbog ALEKSANDRINE UVREDE!!!

Lifestyle

Lepa Brena  nedavno je otišla na odmor na Tajland sa svojom porodicom… Društvo je pravila i Filipova devojka Aleksandra Prijović. Idiličnu atmosferu ipak je prekinula svađa ove dve poznate dame.

Sve je počelo, oko naizgled bezazlene stvari…. Trebalo je da se dogovore kako će provoditi dane na ovoj egzotičnoj destinaciji, ali je tu izbio problem. Prijovićka ju je uvredila uporedivši je sa penzionerkom, aludirajući na njen duh i ponašanje tokom odmora.
“Svađa između nje i Prije počela je bezazleno upravo zbog toga što je Aleksandra htela da idu svi na plažu koja je bila udaljena i kada je to rekla Breni, ona je odbila…. Prijovićeva je povišenim tonom rekla da ne želi Tajland da gleda iz hlada i da nema toliko godina da bi se ponašala kao penzioner, što je Brenu uvredilo. Skočila je i objasnila koleginici kako se ponaša. Svašta su rekle jedna drugoj” govori naš izvor koji je veoma blizak Živojinovićima.
Tu ipak nije bio kraj prepirke već je postajala sve veća.

” A kako je svađa odmicala, razlozi su bili sve žustriji. Brena se dotakla Filipove karijere i toga što je izgubio licencu menadžera u Americi, za šta krivi direktno Aleksandru koja ga, kako kaže, vuče po njenim nastupima… Brena je vikala da su ona i Boba uložili u izgradnju njegove karijere da bi je se on tako lako odrekao zbog ljubavi, krivila ju je što ga nije podržala da i on sačuva svoj posao “ govori naš izvor.
Kako se prepirka nastavljala morao je da reaguje i ostatak porodice… U jednom trenutku čak su se umešali i Stefan i Viktor, a onda je usledila i Bobina rekacija…

blic.rs

Podijeli članak: