LAŽNE CECINE GOLE SLIKE! FOTO

Lifestyle

Ceci Ražnatović je aferu „lažne gole slike“ smestio neprijatelj koji definitivno hoće da je uništi,tako ekskluzivno saznaje Kurir! Reč je o osobi koja je iz ljubomore prema folk zvezdi navodno odlučila da joj napakosti tako što je plasirala u javnost foto-montažu na kojoj se vidi kako žena koja liči na Cecu leži na stolu za masažu dok joj muške ruke dodiruju gole grudi…

Folk zvezda još uvek ne zna o kome je reč, pa je podnela krivičnu prijavu protiv N. N. lica koje je na društvenim mrežama objavilo ovu sliku. Kako za sada saznajemo, ako policija otkrije odakle je potekla sporna fotografija, počiniocu preti novčana kazna i do dve godina zatvora!

” Ceca i ne sluti ko joj je podmetnuo aferu! Ona ne želi da se bavi spekulacijama, već je ovlastila svoj pravni tim da podnese krivičnu prijavu protiv N. N. lica za visokotehnološki kriminal. Smatra da nije u redu da se foto-montaže njenih slika plasiraju putem društvenih mreža u javnost a da za to niko ne odgovara… Ceca veruje da će državni organi brzo ući u trag počiniocima i da će oni biti adekvatno kažnjeni “ govori naš izvor iz estradnih krugova i dodaje da je Cecin neprijatelj očigledno dobro osmislio strategiju da joj napakosti:

Sve je temeljno pripremano mesecima. Najpre je puštena u etar fotografija sa zamagljenim grudima, a zatim i potpuno naga i vrlo brzo su korisnici društvenih mreža počeli da je dele. Pretpostavljam da se radi o neprijatelju koji je ljubomoran na Ražnatovićku i da joj je zato smestio aferu.

Inače, foto-montaža je nastala još u oktobru prošle godine, ali folk zvezda tome nije pridavala značaj… Međutim, kako je prošle nedelje počela da se šeruje po svim društvenim” mrežama, ona je odlučila da sajber-kriminalu stane na put. Reagovao je i Cecin advokatski tim, koji nam je uputio dopis.

CECIN ADVOKAT: Foto-montaža je izvedena tako da prosečnom posmatraču ostavlja utisak da je fotografija autentična, što nije slučaj
“Slobodni smo da vam se obratimo u ime naše vlastodavke Svetlane Ražnatović po urednom punomoćju. Naša vlastodavka je primetila da se na internetu pojavila fotografija na kojoj je foto-montažom prikazan lik Svetlane Ražnatović na obnaženom telu neke druge osobe… Foto-montaža je izvedena tako da prosečnom posmatraču ostavlja utisak da je fotografija autentična, što nije slučaj. Skrećemo pažnju da pravljenje i deljenje ovakve fotografije putem internet mreže vređa pravo na lik, pravo na autentičnost i osetno zadire u privatni život naše vlastodavke i vređa dostojanstvo njene ličnosti. Naša vlastodavka će se koristiti svim pravnim sredstvima koja joj na osnovu zakona stoje na raspolaganju protiv lica koja su napravila i dele ovu fotografiju” govore Cecini advokati.

I ONE SU BILE ŽRTVE INTERNET PREVARE

NATAŠA BEKVALAC

je takodjer doživela neprijatnost kada su objavljene njene slike iz operacione sale, na kojima joj se vide gole grudi.

DARA BUBAMARA

tvrdi da je nekoliko puta imala problem s hakerima, koji su joj iz telefona ukrali eksplicitne fotografije.

SOFIJA RAJOVIĆ

je za umetničke potrebe napravila set fotografija koje su kasnije završile na porno-sajtu…

MILICA DABOVIĆ

poslala je svoje gole slike dečku koji joj se u to vreme udvarao, a one su zatim završile na internetu.

kurir.rs

Podijeli članak: