Lazića htjeli da vode na brisanje sjećanja: Majka i pokojni otac bili spremni da daju Rusima 7.000 eura da ga skinu sa “koke”

Estrada

Pjevač Darko Lazić ne prestaje da pravi skandale i puni novinarske stupce, a posljednji ispad kad ga je saobraćajna policija zaustavila zbog brze vožnje kao da je kap koja je prelila punu čašu.

Naime, saobraćajna policija je tom prilikom ustanovila da je Lazić upravljao vozilom bez vozačke dozvole, pod uticajem alkohola, a bio je i pozitivan na k.kain.

“Tačno je da sam bio pozitivan na k.kain, ali ga nisam konzumirao! Da sam se dr.girao, sigurno ne bih dobrovoljno pristao da mi rade test! Sarađivao sam sa policijom baš zato što sam znao da ništa nisam uzeo. Jedino logično objašnjenje za to što je u mojoj krvi pronađena dr.ga jeste da mi ju je neko sipao u piće ili da sam pio iz tuđe čaše! Na tom rođendanu je bilo dosta meni nepoznatih ljudi…” govori Darko.

Pjevač je, podsjetimo prije četiri godine jedva preživio tešku saobraćajnu nesreću i tom prilikom su mu u organizmu pronađene nedozvoljene supstance. Kako su mediji tada pisali, Darkovi roditelji su se raspitivali da ga, pošto se oporavi od silnih operacija, pošalju u specijalizovanu rusku kliniku za bolesti zavisnosti u Zemunu kako bi se odvikao od k.kaina, a cijeli proces izlječenja traje od 10 do 12 dana, a košta oko 7.000 eura.

Cijena zavisi od čega se zavisnik liječi i od dužine boravka u bolnici. Kreće se sa detoksikacijom (pročišćavanje organizma od opijata, slijedi ublažavanje apstinentske krize i individualni pristup pacijentu, pa tako i Darku. Ona zavisi od toga šta je konzumirao, koliko dugo, kakve je to posljedice imalo na njegove organe, da li je padao u nesvijest nakon uzimanja n.rkotika. Slijedi liječenje zavisnosti – posebne metode koje utiču na cijeli mozak i brišu se negativna iskustva iz prošlosti, osjećaj zadovoljstava povezan s n.rkoticima. Slijedi ugradnja implantata ili blokatora, pa je zavisnik svjestan da uzimanje droge može da bude kobno.

“Njihova cijena zavisi od toga na koji vremenski period ih ugrađujete. Za dva mjeseca to košta 400 eura, za tri mjeseca je 500 eura, za pola godine 1.800 eura, dok je za godinu dana cijena 2.500 eura. Poslije toga ide rehabilitacija koja Darku pomaže da ostane čist od n.rkotika i da se uzdrži starih navika. Nakon bolničkog liječenja, on će morati da se javlja doktoru narednih 12 mjeseci. Treba da uzima propisane lijekove i poštuje pravila” kazao je tada izvor za Kurir.


Po svemu sudeći, pjevač navodno nije ni otišao na to liječenje, budući da je nedavno bio pozitivan na k.kain, ali je pošto se oporavio poslije saobraćajne nesreće, otišao je da smanjenje želuca kako bi skinuo višak kilograma.

Podsjetimo, pošto je u srijedu ujutru priveden, Darko Lazić je u toku dana izveden pred sudiju za prekršaje i izrečena mu je maksimalna novčana kazna od 200.000 dinara, zabrana upravljanja motornim vozilom na godinu dana i 10.000 dinara za prekoračenje brzine, a iako je bio pozitivan na testu za n.rkotike, pjevač tvrdi da te noći nije konzumirao nedozvoljene supstance i da mu je najvjerovatnije neko sipao u piće.

Podijeli članak: