Rijaliti
0

Kupiće mi Anabela dva telefona: Sloba i Kija se raspravljali oko imovine, a onda je Kristina pomenula stan i kola!!!

Pre nekoliko dana je Sloba otvorio svoju dušu Luni i priznao da je ostao bez svega… stana, kola, laptopa, čak i telefona, a sinoć je Kija još više podgrejala ovu priču…Na pitanje novinara Telegrafa da li žali samo za materijalnim stvarima, i da li mu je većinu stvari kupovala Kija, Sloba je odgovorio: ” To […]

Podijeli članak:
Kupiće mi Anabela dva telefona: Sloba i Kija se raspravljali oko imovine, a onda je Kristina pomenula stan i kola!!!

Pre nekoliko dana je Sloba otvorio svoju dušu Luni i priznao da je ostao bez svega… stana, kola, laptopa, čak i telefona, a sinoć je Kija još više podgrejala ovu priču…Na pitanje novinara Telegrafa da li žali samo za materijalnim stvarima, i da li mu je većinu stvari kupovala Kija, Sloba je odgovorio:

” To su sitnice. Eto, nemam taj mobilni telefon, ali postoje mnogo veći problemi. Zahvalan sam Luninoj mami što nam traži stan, a to da li mi je Kristina kupovala ili nije, neko ona kaže… Kupiće mi Anabela dva telefona “ kazao je Radanović, a potom se umešala i Kristina.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  UŽAS Sloba IZUDARAO Kiju, ona bila u SUZAMA!!!

” Ja taj telefon jesam izgubila, refundiraću ga i kupiću mu noviji model. Što se tiče stana, zajedno smo ga plaćali, mogu da mu pomognem oko prve kirije, kola su, izvini moja, a laptop je njegov, samo mi trebaju slike iz njega “ kazala je Kristina..

svet.rs

Podijeli članak:

Napisano od mersud

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!