Kulićka se opasno uzvijezdila: Tražila abnormalnu cifru za ulazak u Zadrugu 3!!!

Vijesti

Bivša učesnica rijalitija “Zadruga” Miljana Kulić definitivno uživa u vremenu van rijalitija sa svojim najbližima u rodnom Nišu, a kako je i ranije najavljivala da jedva čeka da uđe u narednu sezonu rijalitija, u dogovoru sa produkcijom imala je i više nego visoke kriterijume… Naime, kako Rijaliti saznaje, Nišlijka je prihvatila da u najgledaniji rijaliti uđe s nasljednikom za pozamašan nedjeljni honorar, ali je imala i specijalne zahtjeve.
Miljana je u razgovoru sa nadležnima naglasila da bi, pored dadilje, voljela da ima i pomoćnicu koja će da sređuje dio u kom mali Željko i ona borave, ali i mogućnost da izlazi van zidina Imaginarijuma kako bi mogao vrijeme da provodi sa vršnjacima.

“Miljana je odavno potvrdila da želi da uđe u “Zadrugu 3”, a kako zna da je jedna od učesnica koja i te kako ima iskustva u rijalitiju, u toku razgovora sa produkcijom je imala posebne zahtjeve. Kazala je da bi joj odgovarali uslovi i specijalan tretman koji je imala u prethodnoj sezoni, ali da sada ima još neke prohtjeve…

Pitala je da li bi joj produkcija omogućila da, ako bi ušla sa Željkom, on imao nekoliko sati u toku dana koja će da provede van rijalitija da bi bio u kontaktu sa vršnjacima. Htjela je da njen sin ima oko četiri sata, koja može da provede napolju, a u tom periodu mogu da ga posjete nakratko i ostali članovi porodice. Kulićka je zahtijevala i dodatnu pomoć kada je posluga u pitanju, pa je, pored dadilje, koja će danonoćno paziti na malog Željka, tražila i pomoćnicu, koja će čistiti i održavati urednim prostor u kom će ona sa Željkom da boravi i spava “ saznali smo na početku od izvora bliskog Miljani.

Kulićka, prema spekulacijama, imaće i znatno viši nedjeljni honorar, a za ponovno učešće u rijalitiju tražila je vrtoglavih 100.000 eura…

” Miljana je znala da će produkcija da prihvati njene zahtjeve i odobri joj visok honorar, koji kada se zbroje nedjeljna primanja iznosi oko 100.000 eura, jer sebe smatra odličnim rijaliti-igračem… Iako joj je majka Marija savjetovala da bi možda bilo pametno da napravi malu pauzu sa ulascima u rijaliti-programe, Miljana ju je odmah sasjekla u priči i objasnila da ona obožava rijaliti i da će opet da uđe i bez njenog pristanka. Kulićeva je bliskoj prijateljici kazala da će ovog puta da joj bude još lakše u Imaginarijumu jer će imati dodatnu pomoć, koju joj je produkcija omogućila, ali je raduje i činjenica da je Željko porastao i da će joj biti mnogo lakše da se stara o njemu” govori nam sagovornik.

Podijeli članak: