KUĆA LIDIJE VUKIĆEVIĆ JE DA VAM PAMET ZASTANE: Ovakav luksuz i dekoraciju niste vidjeli ni u holivudskim filmovima (FOTO)

Nekategorisano

Popularna glumica Lidija Vukićević u nekoliko navrata je pokazala da joj dekoracija i te kako dobro ide od ruke. Ona nas je prije nekoliko dana oduševila novogodišnjom atmosferom u svom domu, a sada su na red došli i Badnje veče i Božić. I ona je zaista u svom domu napravila pravu bajku….

Glumica je lijepe momente podijelila sa pratiocima na Instagramu, a fotka koja prikazuje kutak ukrašen po pravoslavnim običajima prikupila je na hiljade lajkova i mnogo pozitivnih komentara…

” Srce čovjeka smišlja put, ali Bog upravlja koracima njegovim. Kud god kreneš ti i sve koje voliš i sve što učiniš nek ti bude blagosloveno. Srećan Badnji dan i Srećan Vam Božić, Hristos Se Rodi”  napisala je Lidija dirljivu posvetu uz fotografiju… Kako je sve to izgledalo pogledajte u nastavku:

Lidija ne posvećuje pažnju dizajnu enterijera smao kad su praznici.. Njena kuća je božanstveno dekorisana, a majstor je upravo sama glumica.

(Espreso.rs)

Podijeli članak: