KRVAVA SVADBA U BELOJ CRKVI: Rođaci su me tukli pesnicama, gazili i vukli po podu! Krenuli za nama u bolnicu sa namerom da nas UBIJU!!! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Vijesti

Snežana Palić (50) je brutalno pretučena na venčanju svog bratanca kada ju je, kako tvrdi, iz čista mira napalo troje svatova s kojima je takođe u rodbinskim odnosima..

Snežana Palić (50) i njen sin Siniša Stojšić (31)su  teško povređeni u opštoj tuči koja je izbila na svadbenom veselju u restoranu “Park” u Beloj Crkvi 2. juna, kada ih je troje nasilnika krvnički isprebijalo naočigled ostalih gostiju…Pretučena žena izjavila je za Kurir da se incident dogodio na svadbi njenog bratanca kada su svatovi M. V., D. V. i V. J. najpre napali njenog sina u toaletu restorana.

Brutalne povrede Snežane Palićfoto: Privatna arhiva

“Prišla sam M. V. i V. J. i pitala ih zašto su mi napali sina. Umesto odgovora V. J. me je uhvatio za kosu pred punom salom gostiju i nekoliko puta udario pesnicom u glavu. Na trenutak sam izgubila svest i pala” govori povređena žena.

Šokirani rođaci su, kako tvrdi, pokušali da je zaštite.
“V. J. me je na kraju uhvatio ponovo za kosu i vukao po podu ka izlazu. Tada se umešao bratov sin, inače mladoženja, i odvojio me od V. J. “ govori  Palićka.

Snežana Palić kaže da je pored fizičkih povreda boli i to što je bez ikakvog razloga u svojim godinama doživela ovako nešto.
” Ne znam odakle tolika mržnja. Njih svi znaju kao žestoke momke u Beloj Crkvi, bar se tako ponašaju. Nedopustivo je da se ovako ponašaju prema jednoj ženi. Ovakvo nasilje u životu nisam doživela. Sramota me je. Sin kaže da su zvali da kažu da ih ne tužimo, ali ja nemam nameru da odustanem” govori Palićka..

Ona na to još  dodaje da niko od svatova nije pozvao policiju, već da su to učinili lekari doma zdravlja gde su potražili pomoć. Međutim, kako tvrdi Palićka, iz restorana su za njima pošli napadači.

” Obračun je nastavljen i tamo. Devojka od V. J. me je šutnula u glavu i srećom sestra me je uvukla u ordinaciju, te je tu stalo. Čula sam sina kako viče da neko zove policiju jer su ovi išli s namerom da nas ubiju. Lekari su pozvali policiju, koja je ubrzo stigla i nakon pregleda pratili su nas do vršačke bolnice jer smo dobili uput da tamo odemo. Zadobila sam frakturu sinusne kosti i vilice, izbijena su mi četiri zuba, a celo telo mi je u podlivima”  govori naša sagovornica…

Šta je bio motiv ovog krvavog obračuna, Snežani Palić do danas nije najjasnije.
“Moj sin nije želeo da se bavi poslom kojim se bavi sin jednog od napadača, to bi mogao biti razlog. Drugo objašnjenje nemam “ govori na kraju Palićka.

(Kurir.rs

Podijeli članak: