Krvava svadba: Gost tjerao poznatu folk pjevačicu da uradi nešto što nije htjela, a onda… (FOTO)

Estrada

Domaći estradnjaci  često se mnogo žale na to koliko je njihov posao veoma težak , budući da na velikim veseljima na kojima često zabavljaju alkoholizirane goste nerijetko dođe i do incidenata, što je i slučaj pjevačice Slađe Vuičić.

Naime, na jednoj svadbi na kojoj je pjevala sa “Alegro bendom” jedan gost je zahtijevao  od pjevačice da se popne na sto, što je ona odbila i poručila kolegama iz benda da napuštaju proslavu…

Tada je nastao veliki haos – letjele su čaše ali i flaše, a kada je isti mladić bio neprijatan i prema njenoj kolegici, nastala je opća tuča poslije koje su muzičari napustili veselje.

“Na početku je to bila jedna divna svadba,, zaista mnogo divna. Ipak, kasnije su se desile neke nepredviđene okolnosti “ kazala je Slađa i dodala da ni pod kojim uslovima nije željela da učini ono što je od nje tražio pijani gost.

“Ja se nikad nisam popela na sto ili stolicu, jer nema tog novca za koji bih to uradila. To je krajnje nepoštovanje i bezobrazluk, a ja to ne podnosim. Gospodin je dobio po glavi, što je i zaslužio. Nisam ga ja tukla, ali dobio je šta je zaslužio”  kazala  je pjevačica.

AVAZ

Podijeli članak: