Krvava i polumrtva devojka (19) uspela je da dopuzi do puta, a njene POSLEDNJE REČI policiji su otvorile oči!!!

Vijesti

Kada su četvorica dostavljača nasred autoputa pronašli devojku, bila je toliko krvava da nije mogla da joj se raspozna boja kose. Ipak, pre nego što je umrla, tinejdžerka je uspela da policiji otkrije imena svojih ubica….Ko god da joj je to sve uradio, izvestili su kasnije nadležni, ubadao je 19-godišnju devojku više puta, a potom je izbacio iz automobila na put u blizini San Hozea u Kaliforniji, ostavivši je da iskrvari nasmrt…

Ali, devojka ipak nije odmah preminula.
Dva sata kasnije,je  pronađena sva krvava na putu ali je uspela da istražiteljima pruži dokaze koji će osumnjičene za njeno ubistvo poslati u zatvor do kraja života.

“Njena volja i snaga da se bori da preživi je nestvarna. Ova mlada žena ostavljena je da umre, ali je uspela da se izbori da preživi još nekoliko sati i pruži nam informacije koje su dovele do hapšenja”  kazao je narednik Rej Keli, okružni šerif za “San Francisko hronikals”.Zvaničnici planiraju da objave još detalja o ubistvu, kazao je šerif, uključujući ime žrtve i osumnjičenjih koji tek treba da budu identifikovani, tako prenosi Independent.

Izbodena žena je puzala gotovo 100 metara kako bi došla do puta gde je imala neke šanse da je neko uoči. Zvaničnici su uspeli da izračunaju pređenu razadljinu pomoću krvavih tragova koje je ostavila za sobom.

” Borila se kao vojnik, kao ratnik.”

“Dugo radim ovaj posao i možda sam jednom ili dvaput u karijeri uspeo da dobijem takvu ispovest “ kazao je Keli.

U pravnom smislu, deklaracija na samrti smatra se izjavom nekoga ko veruje da će uskoro umreti. Može imati velikog uticaja na slučaj.U ovom slučaju,je  došlo  do hapšenja samo nekoliko sati pošto je nesrećna tinejdžerka proglašena mrtvom.

U ponedeljak oko 10 ujutro po lokalnom vremenu uhapšena su dvojica osumnjičenih u svojim kućama na oko sat vremena vožnje od mesta gde je pronađena izbodena devojka…

“Uspeli smo da delujemo na osnovu informacija koje smo dobili od žrtve ” kazao je Keli…

blic.rs

Podijeli članak: