KRUG SE SUŽAVA JEDAN OD NJIH DVOJICE JE UBICA: Evo zašto nije uhapšen!

Estrada Vijesti

Dugo vremena je prošlo, a ni dan danas policija nije hapsila ubicu, kako saznajemo poznatu Folk Pjevačicu Jelenu ubio je suprug Zoran ili nepoznati ljubavnik, ali kako tvrdi poznati kriminolog Zlatko Nikolić, to možda nikad neće biti dokazano.
Kako Zlatko Nikolić izjavljuje:

Sa kriminološke strane stvari su potpuno jasne, jer je na osnovu dostupnih informacija nesumnjivo da je ubica neko ko je gajio veoma jake emocije preme Jeleni.

Najveći problem predstavlja to što ubica apsolutno nije ostavio za sobom ni jedan trag, kojeg bi ga moglo otkriti i tako doći do hapšenja. I ako se sumnja na nekoga i stvari stoje očigledno, bez dokaza nema niko pravo nekoga optužiti i hapsiti.

download (1)

U slučaju ubistva poznate Folk pjevačice i Autora niz poznatih pjesama Jelene Marjanović jedna stvar je apsolutno neosporna – radi se o zločinu iz strasti. Krug potencijalno osumnjičenih sveden je samo na dvije osobe, na supruga Zorana ili nekog nama trenutno nepoznatog ljubavnika.

Kako saznajemo ubica nije treća nepoznata osoba, koja nije imala motiva, “Svi ostali su isključeni, u to sam potpuno uvjeren, jer za takav zaključak nisu potrebni nikakvi materijalni dokazi” – tvrdi Nikolić.

90348_1Jelena-Marjanovic-Krsmanovic-620x350Vjerujemo da Policija ima neke tragove i dokaze, ali su oni toliko mali da nije dovoljno da se podnese optužba.

Nikolić dodaje, da u ovom trenutku jednostavno mora se čekati kobna greška ubice, ili da prizna ili napravi grešku koja će otkriti stvarnu priču. Kako vrijeme protiče sve će biti teže i teže otkriti ko je ubica.

 

(srbijadanas.rs/carsija.info)

Podijeli članak: