KRIZA U BRAKU? Severina se provodi bez muža po Beogradu, račun platio OVAJ poznati muškarac!!!

Lifestyle

Izgleda da je poznata pop pevačica rešila da se  malo odmori od bračnog života, pa je u petak uveče u provod otišla bez supruga Igora….

Naime, Severina Kojić se celu noć provodila na nastupu folk pevačice Aleksandre Prijović.

“Mnogi su se iznenadili kada su videli da je Severina došla bez supruga, ali njoj to nije predstavljalo problem. Ona je đuskala uz sve Aleksandrine pesme i nazdravlja sa društvom koje je bilo oko nje…. Sevka nije tražila nijednu pesmu da joj Aleksandra posebno otpeva. …Bila je smeštena u jednom od separea, a društvo joj je, između ostalih, pravio Filip Živojinović”govori  izvor koji se našao na licu mesta. On na to još dodaje:

“Svi su bili veseli i pilo se baš dosta. Severina je ostala do kasno u noć, a kada je Aleksandra napravila pauzu, pridružila se hrvatskoj pevačici. Njih dve su ćaskale nekoliko minuta, a zatim se Prijovićeva vratila na binu…

Ceh koji je napravljen u separeu u kom je sedela Severina bio je oko 1.000 evra, a ceo račun je platio Filip Živojinović. Inače, Severina je bila u separeu koji nije bio toliko vidljiv, pa ostali gosti koji su bili u klubu nisu mogli da je vide” govori  izvor.

Svet

 

Podijeli članak: