Kristijan PLANIRA da se oženi Balerinom, ZAPROSIO je!

Estrada

Kristijan Golubović sa svojom sadašnjom suprugom venčan je samo u crkvi. Naime,Kristijan Golubović je pre povratka na imanje u Lisoviću obećao Jeleni Milošević Balerini – brak! Poslednjih dana njih dvoje se gotovo nisu nikako razdvajali, spavali su zajedno kod Kristijanove prijateljice Biljane Lukan, gde su navodno i skovali plan da se nakon rijalitija venčaju.

“Kristijan je balerini obećao da će je oženiti. Dogovorili su se da odu u opštinu i potpišu papire kako bi ona mogla bez ikakvih problema da ga posećuje u zatvoru. Kiki se sa Ivanom oženio samo u crkvi, tako da može sa Jelenom da sklopi građanski brak. Balerina je dokaze o prosidbi čuvala u telefonu, dok joj Kristijan nije tražio da obriše sve dok on ne reši situaciju sa Ivanom” govori izvor za Informer.

Ove priče totalno je demantoval Kristijanova drugarica Biljana Lukan i ona  tvrdi suprotno.

“Balerinka je psiho. Pa ona je novinarima javila da su kod mene. Dođe ovde, prespava, napije se, pa onda naskače na njega, ljubi ga, mazi. Ja sam joj obrisala sve Kristijanove poruke, pa je onda tu nešto histerisala.

Ona laže da će se Kristijan oženiti njom. Laže kur*a, klasična kurveti*a. Slobodno napiši da je ona prostitutka koja vaćari ljude za pare. Ona smešta sve te priče “ objasnila je Kristijanova  prijateljica.

Završnu reč na sve ovo dala je i sama Balerina, koja tvrdi da bez obzira na sve – voli Kikija.

“Nisam joj dozvolila da dira moj telefon. Imam sve Kristijanove i moje prepiske od kada je izašao. Ja ga volim, mnogo ga volim, a ostalo ne bih kometarisala.”

Podijeli članak: