Kristijan Golubović se vratio na Farmu,odma otkrio i zašto ga je policija izvela!

Estrada

Policija je jučer nešto prije 18 časova odvela Kristijana Golubovića sa imanja u policijsku stanicu Barajevo na saslušanje. U tom trenutku svi farmeri su ostali razočarani, neki su i plakali, a pretpostavljali su da je odveden kako bi razjasnio mnoge kriminalnih priče o kojima je govorio u rijalitiju.
Nakon 2 sata, Proka je doveo ovonedjeljnog gazdu Kristijana ponovo na imanje.

Farmeri su skočili od sreće,i odma su  svi počeli da ga grle kao da ga nisu vidjeli danima, a Jasmina Medenica je najduže ostala u njegovom zagrljaju.

Dok je on šetao kroz sobe, nekoliko farmera je u glas pjevalo “Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine” .

Kristijan je kasnije i potvrdio pretpostavke, te je Jeleni Krunić rekao zbog čega je odveden sa imanja.

“Zbog lupetanja gluposti su me i vodili gdje ne treba”, kazao  je on.

KNELETA SU UBILI MOJI DRUGOVI

Kristijan Golubović izjavio je da zna ko je prije 23 godina ubio Aleksandra Kneževića Kneleta (21) .

– Kneleta su ubili moji drugovi. Dečko (ubica, prim. aut.) išao je po blagoslov kod svih jačih, jer je mafijaš i pitao: „Šta mislite o Kneletu?“ Kažu, je.i ga, brate, ovaj drugi „niz vodu“, treći kaže „pretjerao je“. Pet glasova „da“, jedan „ne“ i gigili… – ispričao je on.

UKRAO SAM PET MILIONA MARAKA

Golubović se na TV pohvalio i pričom da je iz jedne pljačke odnio čak pet miliona maraka.- To je bio moj najveći dobitak. Torba je bila toliko teška da nisam mogao da je nosim. Kad sam je stavio na motor, pala je i sva se raspala.

Više od milion maraka mi je ispalo i ostavio sam ih na ulici dok sam išao u svoje skrovište – prepričao je jednu od svojih brojnih kriminalnih storija.

NARUČIO SAM UBISTVO PRVE ŽENE

Kristijan je prije nekoliko dana priznao farmerima da je zbog izdaje „tražio ortacima“ da ubiju njegovu prvu suprugu Danijelu. On je, naime, sumnjao da je Danijela povezana s ljudima koji su pokušali njegovu likvidaciju, što mu je ona i priznala.

– Ubica mi je pričao da je drži na nišanu dok u Knez Mihailovoj gleda izloge. Čekao je samo da mu kažem: „Pucaj“ – ispričao je Golubović. On je naveo da je od naručenog ubistva odustao jer ga je majka molila da ne likvidira Danijelu.

ŠEŠELJA JE TREBALO DA UBIJEM SNAJPEROM

Golubović je otkrio da je trebalo da likvidira Šešelja 1993. u Batajnici.- Ovog čovjeka je trebalo da ubijem snajperom u Batajnici. Nisu znali da sam za vas. Odvratilo me je to što sam bio u vašoj stranci a da to niko nije znao – ispričao je Kristijan Šešelju.

Golubović nije želio da otkrije ko je naručilac ubistva, a na Šešeljevu konstataciju da je riječ o Arkanu, Kristijan je odgovorio da ne zna.

ČEKIĆEM SAM MRVIO KOSTI

Golubović je publiku zabavljao i pričom da je, braneći svoju čast, kao i čast svog oca, još kao maloljetnik u Njemačkoj izvršio najbrutalniji zločin u svom životu.- Nikad neću zaboravi krik tih nabijeđenih mangupa dok sam im čekićem i bajonetom mrvio kosti.

Jednog sam izbo i upucao, drugog sam tukao čekićem, trećeg bajonetom, a četvrtog kratežom i pištoljem po glavi. Bilo je nekoliko litara krvi. Oni su me kasnije tražili da se osvete nakon što sam jednog od njih upucao i otkinuo mu koljeno – kazao  je on.

(Kurir)

Podijeli članak: