Kraljica silikona Tijana Đuričić osuđena zbog lopovluka!

Estrada

Svima dobro poznata kraljica silikona Tijana Đuričić je osuđena na tri meseca uslovne kazne zatvora zato što je pre pet godina uhvaćena u krađi sa drugaricom Danijelom D.
Dvije prijateljice su tada u radnji donjeg veša ukrale  gaćice, grudnjake, majice i kupaće kostime. Da dobro ste pročitali.

“Tijana je osuđena na uslovnu kaznu od tri meseca zatvora. Kazna se neće izvršiti ako za vreme proveravanja od godinu dana ne učini neko krivično delo” govori naš izvor blizak organima reda i  još podseća:

“Ona je sa drugaricom uhvaćena na delu u jednom prestoničkom tržnom centru 28. februara 2011. godine kada su pokušale da pobegnu sa ukradenom robom. One su prvo ušle u kabinu prodavnice, gde su makazama sa stvari skidale sigurnosne osigurače, pri čemu su neke stvari oštetile, nakon čega su ih stavile u torbu.

Po izlasku iz prodavnice oglasio se alarm, zbog čega ih je radnik prodavnice zadržao, pa su im po dolasku pripadnika MUP-a oduzete stvari uz potvrdu koju su potpisale.

Među ukradenom robom bilo je sedam delova kupaćih kostima, tri majice, deset grudnjaka i nekoliko pari donjeg veša. Vrednost ukradene robe procenjena je na 31.270 dinara u tom trenutku” kaže naš izvor.

Stara srpska poslovica kaže „Ko laže, taj i krade“, pa je Tijana tada, bez obzira na naše navode iz tužbe, tvrdila da se krađa nikada nije dogodila.

“U šoku sam šta me pitate. To se nikada nije desilo, niti sam dobila bilo kakav sudski poziv. Prvo se o meni piše kao o prostitutki, a sada i ovo. Molim vas da proverite informaciju” kazala nam je tada  kraljica silikona Tijana, a pošto smo informaciju proverili, apelujemo na nju da počne da priča istinu, možda prestane i da krade.

Alo!

Podijeli članak: