KONAČNO STIGAO ODGOVOR: Da li Jelena Golubović ulazi na farmu?

Estrada

Da li Jelena ulazi na Farmu? Rediteljka Jelena Golubović uskoro bi mogla da pomrsi sve konce farmerima na imanju u Lisoviću, jer njeni pregovori o ulasku u rijaliti uveliko traju sa čelnicima „Pinka“. Kako saznajemo, ona se već dva puta videla sa vlasnicima i organizatorima ružičastog carstva, gde su razgovarali o svim uslovima njenog ulaska.

Uzimajuči u obzir na to da je Jelena Golubović  nakon što je pobijedila u  „Farmi 5“ tužila televiziju zbog pojedinih klauzula iz ugovora, novonastala situacija je dodatno komplikovana.

“Zamisao čelnika „Pinka“ je bila da bi u ovom trenutku ulazak Jelene Golubović bio pun pogodak i zato su je pozvali na razgovor. Više od četiri sata trajao je prvi sastanak, na kojem su obe strane određivale svoje uslove. Jedan od početnih je bio da Jelena povuče tužbu, a da će u ugovoru biti ispunjeni svi njeni zahtevi.”

” Rediteljka se sa čelnim ljudima ružičaste televizije videla i sutradan, pa je sasvim izvesno da će se uskoro pridružiti farmerima na imanju”  govori naš izvor sa Televizije „Pink“ i još na to  dodaje:

“Jelena je uspela da se odmori nakon što je napustila prethodni rijaliti na konkurentskoj televiziji i iznova je spremna da napravi haos svojim rediteljskim smicalicama.

Njen ulazak će sasvim sigurno izludeti prvenstveno Vesnu Vukelić Vendi, sa kojom se svađala i tukla tokom snimanja njihove zajedničke emisije „Odavno posvađane“, a ni sa Majom Nikolić nije u boljim odnosima “ najavljuje naš izvor nove i veoma zanimljive  zaplete na imanju.

 

Podijeli članak: