KONAČNO RIJEŠENA MISTERIJA: Policija identifikovala ubicu pjevačice!

Vijesti

Policija je konačno identifikovala čovjeka koji je ubio pjevačicu.

Naime,policija u američkom gradu Orlando je identifikovala ubicu pjevačice Kristine Grimi kao 27-godišnjeg Kevina Džejmsa Loibla koji je takođe preminuo od samoranjavanja. Istraga je pokazala da je osumnjičeni doputovao u Orlando, u državi Florida, kako bi izveo napad u petak uveče, tako prenosi Rojters.

Šef policije u Orlandu, Džon Mina, je kazao da po svemu sudeći on nije imao policijski dosije i nema indicija da se poznavao sa pjevačicom.Mina je takodjer dodao da je vjerovatno u pitanju poremećeni obožavalac.

Američka pjevačica Kristina Grimi, nekadašnja učesnica televizijskog takmičarskog programa “Vojs” (The Voice), je upucana poslije koncerta u Orlandu i ubrzo preminula od posljedica ranjavanja.

Policija je navela da je preksinoć oko 22.45 sati po lokalnom vremenu na Grimi pucao napadač koji je imao dva pištolja. Grimi (22) je poslije podlegla povredama u lokalnoj bolnici.

Vijest o napadu na pjevačicu se veom brzo raširila na društvenim mrežama, a mnogi njeni obožaoci su izrazili šokiranost i gnjev.
(Alo.rs)

Podijeli članak: