KONAČNO ISPLIVAO MOTIV PREKIDA PRIJATELJSTVA ANASTASIJE I LUNE ĐOGANI: Družile su se 13 godina, OKUMILE SE, ali preko OVOGA Cecina ćerka nije mogla da pređe

Rijaliti

Luna Đogani i Anastasija Ražnatović su okončale svoje dugogodišnje prijateljstvo, a konačno je isplivao motiv prekida kumstva kćerke Cece Ražnatović i pobednice “Zadruge 2”, koje je trajalo punih 13 godina.

Na jednom video snimku Luna izjavljuje ljubav Tasi, koja je uporno ignoriše, a zatim je grubo odgurne od sebe.

” Volim te. Anastasija, volim te “ – ponavlja Đoganijeva, na šta joj Anastasija odgovara:

” Dosadna si! Briga me! Odje*bi!”  – bila je veoma  ošta Anastasija.

Sve se izdešavalo 2015. godine, neposredno pred 18. rođendan Cecine naslednice, na koji na kraju blogerka nije bila ni pozvana.

“Luna se nabacivala dečku s kojim je Tasa bila dugo. Klip je nastao u tom periodu, kada je Đoganijeva ubeđivala mladu Ražnatovićku da joj to oprosti… Anastasija je i pre toga imala zamerke na ponašanje svoje drugarice, pre svega razmaženost i bahatost, pa je to samo bila kap koja je prelila čašu” – otkrio je dobro obavešten izvor.

Njih dve godinama bsu ile nerazdvojne, a u jednom periodu života su i živele zajedno.

“Lunina majka Anabela se tada preselila u Sarajevo zbog ljubavi, odnosno Andreja Atijasa, i ostavila ćerku u Beogradu. Ona se, kako ne bi bila sama, odmah uselila kod najbolje drugarice Anastasije… Pune dve godine živela je kod Cece Ražnatović u porodičnom domu u ulici Ljutice Bogdana. U tom periodu se i okumila sa Tasom, koja ju je krstila” kazao je izvor.
On dodaje da je folk zvezda brinula o Đoganijevoj ne razdvajajući je od Veljka i Anastasije.

 

“Anabela i Gagi su samo povremeno obilazili Lunu. Umesto njih, za maturu i 18. rođendan spremila ju je pevačica. Čak joj je poklonila i skupocene haljine da nosi na tim proslavama… Bila joj je velika podrška i kada je Lunin otac Gagi imao problema sa narkoticima. I Anastasija je bila uz nju u teškim trenucima. Na kraju se sve završilo svađom oko momka” kazao je dobro obavešteni izvor.

Đoganijeva je u “Zadruzi” iznela svoju verziju događaja koji su doveli do kraha prijateljstva.

” Anastasija ima dobru dušu. Družile smo se 13 godina, bile smo kao sestre. Ona je dozvolila da nas razdvoji muškarac, koji joj je bio bitniji od mene. Danas prolazimo jedna pored druge kao dva stranca” kazala je Luna jednom prilikom u rijalitiju.

Kurir.rs,

Podijeli članak: