KONAČNO I NJOJ DOŠAO KRAJ: Karleuša pokušala poniziti Ljiljanu a ona joj odgovorila NIKAD JAČE

Estrada

Još jedna emisija polurnog takmičenja ” Zvezde Granda” je iza nas.

U drugom duelu Zvezda Granda našle su se i Ljiljana Obradović i Slađana Dragojlović , na kraju njihovog duela rezultat je bio 3:1 u Ljiljaninu korist. Međutim nijedna od ove dvije takmičarke nije uspela da u potpunosti oduševi žiri i tako obezbedi dikrektan prolaz..

Karleuša je u svom stilu počela da vrijeđa ove takmičarke, ali ipak ovaj put je naišla na sebi ravnu pa je dobila odgovor kakav nije očekivala.

“Najveći utisak vašeg nastupa je što sam sve vrijeme razmišljala o nečemu drugom, a to je poražavajuće za vas. Čak i kad je Slađana zavrtjela guzom, razmišljala sam o Šabanu. U vama nisam vidjela zvijezdu, možda sam samo neraspoložena, ali ja kad bih vas vidjela u klubu, ne bih reagovala. Ljiljana vrlo zrelo zvuči i čuje se da radi, ali je na tom nivou gdje radi. Sve u svemu ja o vama nisam razmišljala dok ste vi pjevale”  bila je veoma oštra Karleuša.

A onda je Saša zamolio Ljiljanu da kaže svoje mišljenje o svemu tome  tomr , a ona je odgovorila kako želi da bude obrazovana pjevačica te dodala da završava fakultet i da solidno priča engleski jezik.

eturneja

 

Podijeli članak: