Komšinica videla ženu koja beži po dvorištu, kada je pokušala da pomogne njen sin je pustio PSA na nju, a onda je ZAKLAO MAJKU!!!

Vijesti

Dok je juče pre podne ceo Kruševac brujao o ubistvu Gordane Živković, koju je nožem zaklao njen suprug, u obližnjem selu Pepeljevac, Bojan Jakovljević (35) je zaklao svoju majku Borku (58) u dvorištu porodične kuće.Prema saznanjima “Blica”, Bojan je izašao iz psihijatrijske bolnice samo dan pre zločina.

“Ne znamo zbog čega je nožem zaklao majku pored kapije. Komšinica je videla nesrećnu ženu kako beži po dvorištu, ali kada je pokušala da se približi kući i da joj pomogne, Bojan je pustio šarplaninca, pa niko nije smeo da uđe”  – kažu meštani.

Borka je, napominju, bila jako dobra žena i brinula se o Bojanu. Od Bojanovog oca Dragana razvela se pre desetak godina.Bojan je ostao kod nje, a mlađi sin je otišao sa ocem. I Bojan je jedno vreme živeo sa ocem, ali se pre godinu dana vratio kod majke.

“Borka se nije žalila, što ne znači da je sin nije maltretirao. On je prema ljudima bio dobar, nije nikoga napadao. Ali, bilo je očigledno da ima psihičkih problema… Pre nekoliko godina je skočio sa terase i polomio nogu, Bez obzira na to, Borka se trudila oko njega, pokušavala i da ga zaposli, ali je sve to bilo kratkorično. Sam Bojan je za sebe pričao: “nije mi sobro, bolestan sam, ne mogu da radim”… “  govore Pepeljevčani.
“Iako ni Borka, ni Bojan nisu radili, živeli su sasvim solidno. Borka je pričala da nema potrebe da radi jer joj je “dovoljno ostavila pokojna majka”. napominju naši sagovornici.

blic.rs

Podijeli članak: